T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 21 ŞUBAT 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Para G.Saray'ı sevmiyor

Aylardır oyaladığı futbolculara ödeme yapmak için naklen yayın payını bekleyen yönetim, hesabına yatırılan paraya el süremeden bankalar haciz koydu.

Yaklaşık 4 aydır transfer taksitleri ve primleri ödeyemeyen G.Saray yönetimi, futbolculara vermek üzere Futbol Federasyonu'ndan beklediği naklen yayın parasının bankalar tarafından bloke edilmesiyle sarsıldı. Futbol Federasyonu aracılığıyla gelen yaklaşık 2.5 milyon dolar para dün sarı-kırmızılı kulübün hesabına yatırıldı. Ancak Denizbank başta alacakları bankalar, kulüp parayı kullanamadan el koydu. Haftalardır burdan gelecek olan parayla futbolculara ödeme yapılacağını belirten Ergun Gürsoy bu karara şaşırsa da yapacak bir şeyinin olmadığını söyledi.

'GELENLER VERİR'

G.Sara İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, futbolculara mart ayında yapılacak başkanlık seçimlerine kadar para ödeyemezlerse bu görevi yeni gelen yönetimin yapması gerektiğini söyledi. Futbolcuların paralarını ödeyebilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Gürsoy, "Onlara mahcubuz. Kendilerine birkaç defa söz vermemize rağmen bunu tutamadık. Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz. Eğer biz seçimlere kadar oyunculara ödeme yapamazsak yeni gelen yönetim yapar" diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın mart ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde mutlaka aday olması gerektiğini belirten Gürsoy, "Kendisinin bence yapacağı birçok işi yarım kaldı. bu yüzden mutlaka aday olmalı" dedi.

'ÖDEDİK Mİ CEZA KESELİM'

Gürsoy, Sivasspor maçında rakibine dirsek atarak kırmızı kart gören Cihan'a ceza vermelerinin zor olduğunu söyledi. Yönetmenlik gereği kırmızı kart gören ve disiplinsiz davrananlara ceza verildiğini belirten Gürsoy, "Şu anda öyle bir durumdayız ki. Uzun zamandır oyuncularımıza yapamadığımız ödemelerden dolayı elimiz kolumuz bağlı. Bu yüzden de futbolculara bu tip davranışlarda ceza vermemiz sözkonusu olamaz. Vermeden almak birtek Allaha mahsustur" dedi. Gürsoy, yine de Cihan konusunu yönetim de görüşeceklerini ifade etti.

  • Savaş ÇORLU

    'Özür dilerim'

    Sivas'ta kırmızı kart gören Cihan, hatasını kabul etti ve takımı eksik bıraktığı için çok üzgün olduğunu söyledi. Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası oldukça morali bozulan ve içine kapanan Cihan Haspolatlı, yaptığı hareketten dolayı sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi. Kendisine sahada kaldığı sürece ağır tahriklerde bulunulduğunu belirten Cihan, "Herşeye rağmen bu hareketim bana yakışmadı. Takımımı böylesine önemli bir maçta 10 kişi bıraktığım için özür diliyorum. Pişmanım" diye konuştu. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, ise Cihan'ın çok terbiyeli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bu oyuncumuz bırakın kırmızıyı, sarı kartı bile çok nadir görüyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan bunu göz ardı etmemesini rica ediyoruz. Demek ki tahrik edildi ki bu hareketi yaptı'' dedi.

    İdman öncesi moral toplantısı

    Sivas dönüşü ayaklarının tozuyla idmana çıkan G.Saraylılar, çalışma öncesi hocalarıyla toplantı yaptı. Gerets, Sivas maçını unutmaları gerektiğini belirtirken, asıl kendisinin durgun olduğu gözlendi. Öte yandan Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Ümit, Saidou, Song ve Tomas'ın tedavileri sürüyor.

    İliç ve Tomas'a ceza balık ziyafeti

    Mali kriz nedeniyle futbolculara para cezası verilemeyen Galatasaray'da bu kez de kampa geç katıldıkları için "cezalandırılan" İliç ile Tomas arkadaşlarına mangalda balık ısmarlayarak bunu ödeyecek. Daha önce de Hakan, Song, Necati ve Hasan tartıştıkları için benzer biçimde "ceza ödemişti."


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi