|

Atiker Konyaspor Salzburg maçı kaç kaç bitti?

Atiker Konyaspor Salzburg maçı kaç kaç sona erdi? UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Konyaspor ile Salzburg karşılaştı. Mücadelenin kaç kaç bittiğini, maçtan önemli dakikaları ve notları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:42 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 22:32 - 19/10/2017 Perşembe
IHA
Atiker Konyaspor Salzburg maçı kaç kaç bitti?​
Atiker Konyaspor Salzburg maçı kaç kaç bitti?​
Atiker Konyaspor Salzburg
maçı kaç kaç bitti? UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. maçında temsilcimiz Atiker Konyaspor sahasında Salzburg'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık rakip takım lehine sonuçlandı. İkinci yarıda ise gol bulmakta zorlanan Konyaspor 2-0 geriye düştü. Karşılaşma bu sonuç ile sonar erdi. İşte maçtan tüm detaylar.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Salzburg'a 2-0 yenilen Atiker Konyaspor, 3 puanda kaldı.

Konya'da oynanan maçta Salzburg'a 2-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, üçüncü haftanın ardından 3 puanla 3. sırada yer aldı. Salzburg ise puanını 7'ye çıkararak, zirvedeki yerini korudu.

I Grubu'ndaki diğer maçta Olympique Marsilya, konuk ettiği Vitoria Guimaraes'i 2-1 yendi. Bu sonuçla puanını 6'ya yükselten Olympique Marsilya 2. sırada yer alırken, Vitoria Guimaraes bir puanla son sıraya demir attı.

Ligde dördüncü hafta karşılaşmaları, Salzburg ile Atiker Konyaspor, Vitoria Guimaraes ile Olympique Marsilya arasında 2 Kasım'da oynanacak.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
5. dakikada Valon Berisha’nın son çizgide yerden gönderdiği topla altıpasa yakın bir bölgede buluşan Fredrik Gulbrandsen gelişine şutunu çekerek meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 0-1

13. dakikada Ömer Ali’nin ceza sahası yayı içerisinden çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

15. dakikada Valon Berisha’nın pası ile topla buluşan Dabbur’un ceza sahası dışında sert şutu az farkla üstten auta çıktı.

26. dakikada Ömer Ali’nin orta alandan gönderdiği topu önünde bulunan Fofana’nın ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Walke yatarak kurtardı.

44. dakikada Atiker Konyaspor’un kazandığı serbest vuruşta Ferhat’ın çektiği şut kaleci Walke’de kaldı.

Stat: Konya Büyükşehir Belediye

Hakemler: Craig Pawson xx, Lee Betts xx, Ian Hussin xx

Atiker Konyaspor: Serkan xx, Skubic xx, Ali Turan xx, Filipovic x, Ferhat xx, Mehdi xx, Jonsson xx, Ömer Ali xx, Milosevic xx, Fofana xx, Eze x

Yedekler: Abdulaziz, Eren Albayrak, Selim, Ali Çamdalı, Moke, Ezekiel, Musa Araz,

Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay

Salzburg: Walke xx, Lainer xx, Miranda xx, Caleta Car xx, Andreas Ulmer xx, Haidara xx, Hannes Wolf xx, Samassekou xx, Valon Berisha xx, Fredrik Gulbrandsen xxx, Dabbur xx

Yedekler: Miguel, Onguene, Rzatkowski, Minamino, Farkas, Schlager

Teknik Direktör: Marco Rose

Gol: Fredrik Gulbrandsen (dk. 5) (Salzburg)
#Atiker Konyaspor
#Salzburg
#UEFA Avrupa Ligi
#maç kaç kaç
#I Grubu
6 yıl önce
default-profile-img