|

Atiker Konyaspor:1 Trabzonspor: 1 geniş Özet ve goller

Atiker Konyaspor Trabzonspor maçı geniş özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor evinde Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmanın 90 dakikası 1-1'lik skor ile tamamlandı. Bu akşamki mücadelenin geniş özetini, gollerini, maçtan önemli dakikaları ve notları haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
19:58 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:20 - 25/02/2017 Cumartesi
Diğer
Atiker Konyaspor:1 Trabzonspor: 1
Atiker Konyaspor:1 Trabzonspor: 1

Atiker Konyaspor Trabzonspor maçı geniş özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor evinde Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmanın 90 dakikası 1-1'lik skor ile tamamlandı. Bu akşamki mücadelenin geniş özetini, gollerini, maçtan önemli dakikaları ve notları haberimizden bulabilirsiniz.




Maçtan notlar -

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Atiker Konyaspor'un teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Gençlerbirliği maçının 11'ine göre biri zorunlu 5 değişiklik yaptı.



Kocaman, Gençlerbirliği maçının 11'inde yer alan oyunculardan Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Milosevic ve Bajic ile sarı kart cezalısı Ömer Ali Şahiner'in yerine Fofana, Douglas, Jonsson, Halil İbrahim Sönmez ve Rangelov'u sahaya sürdü. Atiker Konyaspor, karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Jonsson, Volkan Fındıklı, Fofana, Halil İbrahim Sönmez, Hadziahmetovic ve Rangelov 11'iyle başladı.



- Trabzonspor'da 2 zorunlu değişiklik - Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor ile ligde oynanan karşılaşmanın ilk 11'ine göre 2 zorunlu değişiklikle takımını sahaya sürdü. Yanal, Atiker Konyaspor karşısında sakatlığı bulunan Durica ve kart cezalısı Okay Yokuşlu'nun yerine Mustafa Akbaş ile Medjani'ye forma verdi. Trabzonspor maça Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Mas, Medjani, Onazi, Castillo, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan ve Rodallega 11'iyle çıktı.



- Taraftarlar, maçı stat dışındaki dev ekranlardan izledi -

Ligin 20. haftasında Antalyaspor ile yaptığı maçtaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan bir resmi karşılaşmayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası alan Atiker Konyaspor'da taraftarlar, maçı tribünden izleyemedi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarına destek vermek için stadın dışına kurulan dev ekranlarda maçı seyretti. Taraftarlar, soğuk havada kovaların içerisindeki odunları yakarak ısındı.



Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki mücadelede Trabzonspor'a ise yaklaşık 200 taraftar destek verdi. Misafir takım taraftarları için bilet fiyatını önce 900 lira olarak belirleyen Konyaspor Kulübü, bordo-mavili taraftarların mağdur olmaması amacıyla bilet fiyatını daha sonra 120 liraya düşürmüştü.



Maçtan dakikalar


10. dakikada Atiker Konyaspor gole yaklaştı. Halil İbrahim Sönmez'in soldan pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Volkan Fındıklı'nın plase vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Onur Recep Kıvrak'ın müdahalesinin ardından üst direğe çarparak kornere gitti.



15. dakikada Douglas'ın soldan ortasında ceza yayında topla buluşan Rangelov'un şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak meşin yuvarlağı kontrol etti.



20. dakikada hızlı gelişen Atiker Konyaspor atağında, orta sahadan aldığı topla ceza yayına kadar gelen Rangelov, topu sol çaprazda müsait durumdaki Hadziahmetovic'e çıkardı. Bu futbolcunun plase vuruşunda, meşin yuvarlağa müdahale eden kaleci Onur Recep Kıvrak gole izin vermedi. Bordo-mavili savunma oyuncuları topu uzaklaştırdı.



26. dakikada Olcay Şahan'ın pasıyla ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Onazi'nin şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı.



Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 sona erdi.



47. dakikada Atiker Konyaspor öne geçti. Ev sahibi ekip, ceza alanı dışında Bajic'in Aytaç Kara'yla girdiği mücadelede yerde kalmasıyla serbest vuruş kazandı. Frikikte topun başına geçen Rangelov, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Onur Recep Kıvrak'ın sağından filelerle buluşturdu: 1-0



54. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Rakibini çalımlayarak sağ taraftan ceza sahasına giren Olcay Şahan'ın pasında topla buluşan Rodallega'nın vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1



63. dakikada Douglas'ın sağdan kullandığı köşe atışında ceza sahasında iyi yükselen Hadziahmetovic'in kafa vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak topa müdahale etti ve gole izin vermedi.



67. dakikada Yusuf Yazıcı'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasında Rodallega kafayla meşin yuvarlağı altıpas üzerindeki Mas'a indirdi. Bu futbolcunun şutunda, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.



71. dakikada Douglas'ın sağdan kullandığı kornerde, ön direkte Ali Çamdalı'nın kafa vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.



82. dakikada Douglas'ın soldan pasında altıpas üzerinde topla buluşan Bajic'in vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak meşin yuvarlağa müdahale etti ve gole engel oldu.



83. dakikada ev sahibi ekip, ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kazandı. Frikiği kullanan Douglas'ın şutunda, top direkten döndü.



Karşılaşma, 1-1 berabere sona erdi.



#Atiker Konyaspor
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
#Trabzonspor
#Maç özeti
#geniş özet
#goller
7 yıl önce
default-profile-img