|

ATV canlı izle- Adana Demirspor Fenerbahçe canlı maç izle

ATV canlı izlemek için hemen tıkla. Adana Demirspor Fenerbahçe canlı maç izleme sayfasını haberimziden görebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oluyor. ATV kanalından şifresiz canlı izlenebilecek mücadele saat 20.30'da başlayacak. İşte maçtan son gelişmeler.

Yeni Şafak
18:11 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 18:20 - 13/12/2017 Çarşamba
Diğer
​ATV canlı izle- Adana Demirspor Fenerbahçe canlı yayını
​ATV canlı izle- Adana Demirspor Fenerbahçe canlı yayını
ATV canlı
yayını izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz.
Adana Demirspor Fenerbahçe
maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler sayfamıza bakabilirler.
Ziraat Türkiye Kupası
5. hafta rövanş karşılaşmasında Adana Demirspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İlk maçta alınan 6-0'lık skorun rahatlığıyla sahaya çıkacak Fenerbahçe'de hedef bir üst tura çıkmak.
ATV
kanalından saat 20.30'da yayınlanacak Adana Demirspor Fenerbahçe mücadelesini haberimizde paylaştığımız bağlantıya tıklayacak
canlı
izleyebilirsiniz. İşte mücadeleden tüm detaylar.
Fenerbahçe'nin rakibi Adana Demirspor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak. İlk maçı İstanbul'da 6-0 kazanan Fenerbahçe, tur için büyük bir avantaj sağlamıştı. TFF 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'un turu geçmesi için rakibine 7 farklı üstünlük kurması gerekecek.

Sarı-lacivertli takım Adana Demirspor'la yaklaşık 23 yıl sonra deplasmanda karşılaşacak. İki takım arasında Adana'daki son maç 26 Şubat 1995'te oynanmıştı. O karşılaşmayı Fenerbahçe, şu anki teknik direktörü Aykut Kocaman'ın penaltıdan attığı tek golle 1-0 kazanmıştı.

Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma bu akşam saat 20.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.


Aykut Kocaman'ın "dalya" heyecanı

Fenerbahçe, teknik direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki 100. galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Adana Demirspor karşısında arayacak. Kocaman, 4 yıl sonra tekrar teknik direktörlüğüne geldiği sarı-lacivertli takımda, resmi maçlarda bugüne dek 99 kez galibiyet sevinci yaşadı.

Sarı-lacivertlilerle 2010-2013 yılları arasında 151 resmi maçta 89 galibiyet elde eden Kocaman, 4. sezonunu geçirdiği Fenerbahçe'yle bu sezon ise 20 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda da 10 kez takımını sahadan mutlu ayıran Kocaman, 171 maçta 99 galibiyete ulaşmış oldu.


Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, 99 galibiyetin 76'sını Süper Lig'de, 10'unu Avrupa kupalarında, 13'ünü ise Ziraat Türkiye Kupası'nda elde etti. Adana Demirspor karşısında Fenerbahçe'nin başında "dalya" demek isteyen Kocaman, sarı-lacivertlilerle 38 beraberlik, 34 yenilgi yaşadı.

- Galibiyet oranı yüzde 58

Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde yüzde 58'lik bir galibiyet oranı yakaladı. Sarı-lacivertli takımla bir lig, 2 kupa şampiyonluğu yaşayan Kocaman, sahaya çıktığı maçların yüzde 58'sinde takımına galibiyet sevinci yaşattı.

- Maçlar

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başındaki performansı şöyle:

Organizasyon O G B M A Y

Spor Toto Süper Lig 123 76 25 22 241 130

Avrupa kupaları 26 10 9 7 32 28

Türkiye Kupası 21 13 4 4 48 20

TFF Süper Kupa 1 - - 1 2 3

TOPLAM 171 99 38 34 323 181


Fenerbahçe’ye Adana’da sönük karşılama

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanşında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Adana’ya geldi. Sarı-lacivertli ekibi Adana’da yaklaşık 15 taraftar karşıladı.Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, bugün 20.30’da deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor mücadelesi için Adana’ya geldi. Sarı-lacivertli kafileyi, Adana Havalimanı’nda yaklaşık 15 taraftar karşıladı. Rövanş karşılaşması için Adana’ya gelen Fenerbahçe kafilesi, güvenlik önlemleri altında havaalanından ayrılarak, konaklayacağı otele geçti. Öte yandan, Alex forması giyen minik bir taraftar, babasının tüm çabalarına rağmen futbolculara ulaşamadı.5. Tur ilk maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 6-0’lık skor ile mağlup etmişti. İki takım arasındaki rövanş karşılaşmasını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Engin Erdem yapacak.


#Adana Demirspor
#Fenerbahçe
#ATV
#ATV canlı izle
#canlı maç izle
#Ziraat Türkiye Kupası
6 yıl önce
default-profile-img