|

ATV yayın akışı, canlı izleme bilgileri

ATV yayın akışını haberimizden öğrenebilir ve isterseniz de canlı izleyebilirsiniz. Sevilen kanallardan biri olan ATV’de bugün hangi programların yer aldığını öğrenmek isterseniz haberimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:09 - 26/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:14 - 26/09/2016 Pazartesi
Diğer

ATV yayın akışı ve çok daha fazlası haberimizde. Sizler için günün programlarını derledik. Hangi programın saat kaçta olduğunu sizler için hazırladığımız bilgilerden öğrenebilirsiniz. İşte ATV yayın akışı…





06:45 - Kahvaltı haberleri


10:00 - Müge Anlı ile Tatlı Sert


13:00 - atv Gün Ortası


13:40 - Kaçın Kurası


16:20 - Esra Erol'da


19:00 - ATV Ana Haber


20.00 - Kırgın Çiçekler


00:20 - Chicago Polisi



Uydu FrekanslarıUydu Frekansları


atv ' nin SD ve HD yayınları yeni uydu değerlerini uydu alıcılarına aşağıdaki biçimde yükleyebilirsiniz; SD ve HD yayınlarımız tek frekanstan tarattırılıcaktır.



a. Ana menüye girebilmek için ; uzaktan kumandanızda ' MENÜ ' veya ' SETUP ' yazan düğmeye basınız .



b. Uydu alıcısı marka modeline göre ; ' KANAL ARAMA ' , ' MANUEL ARAMA ' , ' KANAL EKLEME ' , ' EL İLE ARAMA ' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip ' OK ' e basınız.



c. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ; ' TP FREKANSI ' , ' ALIŞ FREKANSI ' , ' FREKANS ' , ' UYDU FREKANSI ' seçeneklerinden biri belirecektir , YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak atv yeni frekansı olan ' 12053 ' değerini girin.



d. Yine aynı pencerede ' SEMBOL ORANI ' yada ' SYMBOL RATE ' değeri olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ' 27500 ' girin..



e. Yine aynı pencerede bulunan ve ' POLARIZASYON ' yada ' POL ' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' H ' , ' HORIZONTAL ' yada ' YATAY ' olacak şekilde değiştirin.



f. Yine aynı yerde bulunan ' FEC ' değerini değiştirmek için YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' 5 / 6 ' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.



g. Son olarak ' OK ' tuşuna basarak atv yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen ' ARAMA BAŞLAT ' yada ' TP ARA ' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.



h. Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.



ı. Bütün kanalları tarattırmak için ise Türksat Frekansları ile Networ Search ( Şebeke taraması ) yapılmalıdır.



Frekans değerleri aşağıdadır;



Frekans : 12053 Mhz


Symbol Rate : 27500


FEC : 5/6


Pol : Yatay ( Horizontal )



Türksat 4A Frekansları;



Frekans : 12380 Mhz


Symbol Rate : 27500


FEC : 3/4


Pol : Dikey ( Vertical )


Network Search : Açık ( ON ) konumda olmalıdır.





#ATV
#Yayın akışı
#26 Eylül
8 yıl önce