|

Dünya'ya FETÖ uyarısı

Terör örgütleri PKK ve FETÖ’nün onları besleyen ülkelere de zarar vereceğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, “PKK terör örgütü de, FETÖ de bütün terör örgütlerinde olduğu gibi insanlık dışı birer tehdit ve tehlikedir” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:33 - 25/09/2016 Pazar
Yeni Şafak

AK Parti, Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması ve PKK ile mücadele kapsamında dünyaya hem Türkiye'nin tezlerini hem de 15 Temmuz darbe girişimini belgeleriyle anlatmaya devam ediyor. Genel merkezde bu çalışma AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker koordinatörlüğünde yürütülüyor. Eker başkanlığındaki heyet, ABD'nin ardından Almanya'ya da terör örgütlerini anlattı, uyarılarda bulundu. Eker, " PKK terör örgütü de, FETÖ de bütün terör örgütlerinde olduğu gibi insanlık dışı birer tehdit ve tehlikedir" dedi.



BU SEFERKİ DURAK ALMANYA


AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Mehdi Eker liderliğindeki heyet, Almanya'da Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması ve PKK ile mücadeleyi anlattı. Heyet hem Türkiye'nin tezlerini hem de 15 Temmuz darbe girişimini belgeleriyle aktardı. Almanya'nın Essen şehrinde Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin düzenlediği toplantıda Türk vatandaşlarıyla bir araya gelen heyet 15 Temmuz'da ve sonrasında yaşananları paylaştı.



ER GEÇ SİZE DE ZARAR VERECEK


Bilgi, belge ve görüntülerle temaslarını gerçekleştiren heyet, FETÖ'nün ve PKK'nın bir gün er ya da geç onları besleyen ülkelere de zarar vereceği uyarısında bulundu. Terör örgütlerinin ülkelerinde faaliyetlerine izin verilmemesi gerektiğinin altını çizen heyet, bu terör örgütlerinin bugün Türkiye'ye sadece zarar veriyorsa, gelecekte diğer ülkelere zerer vermeyeceği anlamını taşımayacağına dikkat çekti. Türkiye'nin bu konuda iş birliği yapmaya hep açık oldukları dile getirildi. Teröre destek veren ülkelerin empati yapmaları gerektiğini söyleyen heyet, bu terör örgütlerinin faaliyetlerine izin verilmemesi gerektiğini belirtti.


#FETÖ
#PKK
#Mehdi Eker
8 yıl önce