|

Balıkesirspor-Darıca Gençlerbirliği maç notları

Balıkesir teknik direktörü Can Cangök, pazar günü oynanacak Samsunspor maçını düşünerek Darıca Gençlerbirliği randevusunda kaleci Vukovic, Okan, İshak, Bekamenga gibi asları 18'e almadı.

Yeni Şafak
17:35 - 26/10/2016 Wednesday
Güncelleme: 14:37 - 26/10/2016 Wednesday
Diğer

Yine takımın vazgeçilmezlerinden Burak Çalık, Bülent Cevahir ve Kethevoama yedek soyundu. Sakatlığı süren Hüseyin Tok bu maçta da kadroda yer almadı. Hırvat Tadic'in sözleşmesini tek taraflı olarak feshedip, ülkesine dönmesinin ardından takımla çalışmaya başlayan Zeefuik bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroya alındı. Hatayspor'la deplasmanda oyananan 2'nci tur maçında olduğu gibi kaleyi Atilla Özmen korudu. Can Cangök'ün gözdelerinden genç oyuncular Oğuzhan Çapar'la Uğur Aygören de ilk 11'de yer buldu. Çağatay Vatan ve Emre Akkaş ise yedek kulübesinde görev bekledi.



Maçın hem hafta içinde, hem de mesai saatinde oynanması seyirci sayısını olumsuz etkiledi. Müsabakayı yaklaşık 1000 futbolsever izledi. Darıca Gençlerbirliği'ni ise 10 taraftarı yalnız bırakmadı. Balıkesir'in AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da maçı Darıca'nın AK Partili Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'la birlikte protokol tribününden izledi

#Balıkesirspor
#Darıca Gençlerbirliği
#Samsunspor
7 years ago