|

Başakşehir Adanaspor maçı canlı izle!

Başakşehir Adanaspor maçı canlı izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Başakşehir kendi evinde Adanaspor ile karşılaşıyor. Maç ise beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Başakşehir Adanaspor canlı izleme linki.

Yeni Şafak
16:13 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:16 - 27/05/2017 Cumartesi
Diğer
Başakşehir Adanaspor maçı canlı izle
Başakşehir Adanaspor maçı canlı izle

Başakşehir Adanaspor maçı canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Süper Lig’in sonuncusu olan Adanaspor, deplasmanda Başakşehir ile karşılaşıyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de bu maçı izleyebileceksiniz. İşte Başakşehir Adanaspor maç izleme linki…

İki takım arasındaki istatistikler

İki takım Süper Lig'de ilk kez ligin ilk yarısındaki maçta karşılaşmış, taraflar o maçta yenişememişlerdi (1-1).

Adanaspor bu sezon Başakşehir'in Süper Lig'de yenemediği tek takım.

Başakşehir ligdeki son 12 maçının sadece birini kaybetti (7G 4B). Adanaspor ise son 13 maçında sadece iki galibiyet alabildi (2B 9M).

Adanaspor, Süper Lig'deki son iki deplasman maçında yenilmedi (1G 1B). Turuncu beyazlılar en son Nisan-Mayıs 2003'te arka arkaya üç deplasman maçını yenilgisiz tamamlamıştı (toplamda dört maç - 3G 1B).

Başakşehir Süper Lig'de evinde 21 maçtır yenilmiyor (15G 6B). Bu, aynı zamanda Başakşehir'in tarihindeki en uzun iç saha yenilmezlik serisi.

Bu maçta Süper Lig'in bu sezon iç sahada en fazla puan toplayan ikinci takımı ile (Başakşehir, 38), deplasmanlarda en az puan toplayan ikinci takımı karşılaşacak (Adanaspor, 10).

Başakşehir bu sezon iç sahada geriye düştüğü hiçbir maçı kaybetmedi (3G 3B) ve bu maçlardan toplam 12 puan toplayarak bu alanda ligin zirvesinde yer almayı başardı.

Adanaspor'un ligde attığı son üç gol duran toplardan geldi. Bu gollerin ikisi Renan Foguinho'dan gelirken, Tevfik Altındağ ise ikisinin asistini yaptı.

Marcio Mossoro, Başakşehir'in ligde attığı son altı golün üçüne direkt katkıda bulundu (bir gol, iki asist).

Başakşehir'in iç sahada attığı son 10 golün yarısı Emmanuel Adebayor'dan geldi.

Bu sezon Süper Lig'de en az iki gol atan oyuncular arasında, dakika başına gol oranı en yüksek altı oyuncunun üçü Başakşehir'den: Stefano Napoleoni (76.6), Mustafa Pektemek (119.7), Emmanuel Adebayor (124.5).

#Başakşehir
#Adanaspor
#Canlı izle
7 yıl önce
default-profile-img