|

Başakşehir Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Başakşehir Galatasaray mücadelesi sona erdi! Peki maç kaç kaç bitti? İşte maçtan son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:21 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:26 - 18/11/2017 Cumartesi
Diğer
​Başakşehir Galatasaray maçı kaç kaç bitti?
​Başakşehir Galatasaray maçı kaç kaç bitti?
Başakşehir Galatasaray maçı kaç kaç bitti?
Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşan Başakşehir ile Galatasaray arasındaki mücadele sona erdi. Karşılaşmayı ev sahibi Başakşehir, Adebayor'un hat-trick yaptığı maçta Galatasaray'ı 5-1'lik skor ile yenerek zirve yarışına ortak oldu.
MAÇ SONUCU: BAŞAKŞEHİR: 5 GALATASARAY: 1
Tudor’un ailesi de maçtaydı

Galatasaray’ın deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Igor Tudor’un annesi ile babası da izledi.Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Bu önemli mücadelede sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Igor Tudor’un özel misafirleri de vardı. Müsabakayı Tudor’un annesi ile babası da izledi.

Fernando cezalı duruma düştü

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Fernando, Medipol Başakşehir maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Böylece haftaya oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.Süper Lig’in 12. haftasında Medipol Başakşehir maçında Galatasaray, orta sahasının önemli isimlerinden birini Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında kullanamayacak. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Fernando, müsabakanın 20. dakikasında Uğur Uçar’a yaptığı faul sonrasında hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Maçtan önce ceza sınırında oyunculardan olan Fernando, bu kart birlikte gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’daki Alanyaspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Dursun Özbek’ten takıma destek

Galatasaray’ın deplasmanda oynadığı Medipol Başakşehir maçında Başkan Dursun Özbek, takımını yalnız bırakmadı.Süper Lig’in 12. haftasında Medipol Başakşehir ile 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya gelen Galatasaray’da yönetim de maçtaydı. Şampiyonluk yolunda ikinci sıradaki rakibiyle deplasmanda oynanan mücadelede sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, takımını yalnız bırakmadı ve tribündeki yerini aldı.

Maçtan dakikalar

Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısı, 2-0 turuncu-lacivertli ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

10. dakikada Ndiaye'nin uzun pasında sol çaprazda topu kontrol eden Gomis'in sert şutunda, meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

14. dakikada çalımlarla Galatasaray ceza sahasına giren Adebayor'un ayağından açtığı topa, kaleci Muslera müdahale etti. Uruguaylı kaleciden seken topu, savunma uzaklaştırdı.

25. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Visca'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında iyi yükselen Attamah kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

32. dakikada Mariano'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Gomis, meşin yuvarlığı altıpasın sağ çaprazında bulunan Eren Derdiyok'a bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda, kaleci Volkan Babacan topu direğin dibinde kontrol ederek gole izin vermedi.

42. dakikada Medipol Başakşehir skoru 2-0 yaptı. Hızlı gelişen ev sahibi takım atağında Visca'nın sağdan yaptığı ortada, kale sahası önünde uygun durumda bulunan Adebayor, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0.

Medipol Başakşehir, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde bitirdi.

#Medipol Başakşehir
#Galatasaray
#Süper Lig
#maç kaç kaç
6 yıl önce
default-profile-img