|

Batman Yerel Haber: Trafik kazası: 5 yaralı

Batman Yerel Haber: Batman kent merkezinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hafif yaralandı.

Yeni Şafak
12:50 - 21/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:52 - 21/10/2017 Cumartesi
IHA
Batman Yerel Haber: Trafik kazası: 5 yaralı
Batman Yerel Haber: Trafik kazası: 5 yaralı
Batman kent merkezinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hafif yaralandı.

Kaza, Pınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandhi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 34 LN 9289 plakalı otomobil, kavşakta seyir halinde olan 72 DK 300 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazanın şiddetiyle ters dönen ticari aracın içindeki aynı aileden 5 kişi hafif yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Batman’da sokakta çalıştırılan çocukların korunmasına yönelik toplantı yapıldı

Batman’da, sokaklarda dilendirilen ve çalıştırılan çocukların korunmasına yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı yapıldı.Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’in ve kurum müdürleri katıldı. “Çocuk Koruma Kanununa Göre Verilen Koruyucu ve Destekleyici Tedbirlerin Yerine Getirilmesi” amacıyla kurulan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, sokaklarda dilendirilen ve çalıştırılan çocukların korunmasına yönelik uygulanacak tedbirler ele alındı. Toplantıda söz alarak konuya ilişkin görüş ve önerilerini paylaşan Başkan Yardımcısı Şahin, sokaklarda çocukları çalıştıran ve dilendiren ailelerin belirlenerek bu ailelerin bilinçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.


#Batman
#Batman haber
6 yıl önce
default-profile-img