|

Bayram mesajları 2017! Bayram mesajlarını WhatsApp'tan gönder- Özlü Bayram mesajları ve sözleri

Bayram mesajlarını sizler için hazırladık. Seçtiğimiz en güzel mesajlardan oluşturulan foto galeriye ulaşabilir ve sevdiklerinize en güzel resimli bayram mesajlarını gönderebilirsiniz. Ramazan Bayramı’nda küslüklerin bittiği dargınlıkların son bulduğu bu güzel günde sizler de ziyaret edemediklerinize mesajları gönderebilirsiniz. Resimli mesajları WhatsApp ya da sosyal medya aracılığı ile gönderebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:12 - 24/06/2017 السبت
Güncelleme: 17:14 - 24/06/2017 السبت
Diğer
Ramazan Bayramı mesajları
Ramazan Bayramı mesajları
Bayram mesajları
nı WhatsApp aracılığı ile gönderebilirsiniz. Yeni Şafak ekibi olarak sizlere en güzel mesajlardan oluşmuş foto galeri halinde bayram mesajlarını hazırladık. Sizler de bu eşsiz mesajları ister WhatsApp, isterseniz de diğer programlar aracılığıyla gönderebilirsiniz. Teknolojinin de gelişmesiyle birlikte artık resimli mesajları daha fazla göndermeyi tercih ediyor. Sizler de isterseniz kısa SMS ile isterseniz de WhatsApp aracılığı ile bayram mesajlarını gönderebilirsiniz. Birlikteliğin büyük önem kazandığı bu günlerde sevdiklerinizi de ziyaret etmekten geri kalmayın. Bayram; Allah'ı bir, Peygamberi bir, Kitabı bir, aynı kıbleye yönelen, aynı heyecanı taşıyan Müslümanların sevinçlerini paylaştığı mukaddes bir gündür. Sizler de
bayram mesajları
nı sevdiklerinize göndererek onları unutmadığınızı gösterebilirsiniz.
BAYRAM MESAJLARI

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda… Ramazan Bayramın mübarek olsun!



Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Dünya’da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.


Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.



#Bayram mesajları
#Resimli bayram mesajları
#Ramazan bayramı mesajları
٪d سنوات قبل
default-profile-img