|

Bayram mesajları! Kısa, güzel ve resimli Ramazan Bayramı mesajları Foto Galeri haber

Ramazan Bayramı mesajlarını sizler için hazırladık. Küslerin barıştığı, kardeşliklerin arttığı ve büyük bir birlikteliklerin olduğu Ramazan Bayramı’nı 25 Haziran’da idrak edeceğiz. Uzakta olup da sevdiklerine gitme fırsatı olmayanlar, en güzel bayram mesajlarıyla onları unutmadıklarını gösterecekler. Özellikle kısa, uzun veya resimli bayram mesajları ile onları bir hayli mutlu edebilecekler. Bizler de sizler için sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel Ramazan Bayramı mesajlarını bir araya getirdik.

Yeni Şafak
09:59 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:53 - 24/06/2017 Cumartesi
Diğer
Bayram mesajları
Bayram mesajları
Ramazan Bayramı mesajları
nı sizler için bir araya getirdik. Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinize en güzel
mesajları
gönderebilir ve bu mübarek günde onları da mutlu edebilirsiniz. Büyüklerin ziyaret edildiği ve birlikteliğin anlam kazandığı bu günlerde uzakta olanlara her zaman gidilemiyor. Böyle durumlarda ise vatandaşlar en çok beğendikleri ve anlamlı olan bayram mesajlarını sevdiklerine gönderebiliyorlar. İşte sizler için seçtiğimiz en güzel
Ramazan Bayramı mesajları


Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.


Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun.

Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Bütün Müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun


Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Ramazan Bayramlarına..

Ramazan bayramının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. Sağlıklı Nice Bayramlara.


Mübarek ramazan bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin, bu bayramın güzelliğini ve bereketini evine getirsin kalbine iman nefesine güç versin. Ramazan bayramınız mübarek olsun..

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.



#Bayram mesajları
#Ramazan Bayramı
#Ramazan Bayramı mesajları
7 yıl önce
default-profile-img