|

Bayram tatili ne zaman bitiyor?

Ramazan bayramı tatili pazar günü başladı. Tatile çıkan vatandaşlar geri dönüşlere başladı. Peki 2017 bayram tatili ne zaman bitiyor? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:58 - 27/06/2017 Salı
Güncelleme: 17:05 - 27/06/2017 Salı
Diğer
​Ramazan bayramı tatili pazar günü başladı. Tatile çıkan vatandaşlar geri dönüşlere başladı.
​Ramazan bayramı tatili pazar günü başladı. Tatile çıkan vatandaşlar geri dönüşlere başladı.

Bayram tatili ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı haberimizde.

Bayram tatilinin son gününde vatandaşlar havuzlara akın etti. İstanbul’da bir çok havuz dolup taşarken vatandaşlar doyasıya eğlendi.Ramazan Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren vatandaşlar, tatilin son gününde havuzlara akın etti. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek yüzmek isteyen vatandaşlar havuzlarda doyasıya eğlendi. Tıklım tıklım dolan havuzlarda özellikle çocuklar ve gençler çeşitli su oyunlarıyla unutulmaz anlar yaşadı. Bayram tatilinin son gününde ailesiyle birlikte havuza gelmeyi tercih eden Yıldırım Metin, “Bayramda başka bir yere tatile gitmedik. Hava da çok sıcak. Biz de havuza geldi. Çocuklar için geldik. Çok kalabalık, çok eğleniyoruz” diye konuştu.Harun Yağcı ise “Bayram gününde İstanbul dışına kaçamayan ve aile ziyaretlerini bitiren insanlar için uygun bir yer. Bence çok güzel, çocuğumuz için de çok iyi oldu” şeklinde konuştu.

Bayram tatili ne zaman bitiyor?

Bayramın hafta sonuna denk gelmesinden dolayı diğer yıllarda olduğu gibi uzun bir tatil dönemi yaşanmayacak. Hafta içi çalışanlar tarafından sadece 2 gün tatil yapılabilecek. Bayramın ardından da Çarşamba günü, çalışan kişiler tarafından yeniden iş başı yapılacak.


Tatilciler dönüyor

Bayram tatillerini geçirmek üzere feribotla Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir iskelelerinden Çanakkale yönüne geçen binlerce vatandaşın dönüş yolculuğuna başlaması yoğunluğa neden oldu.

Marmara Bölgesi ve Trakya'dan Ege ve iç bölgelere giden çok sayıda sürücü, feribot sırası için yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Kent merkezindeki iskeleye gelen araçlar, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Demircioğlu Caddesi'nde çift yönlü olarak beklemeye alındı.


Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ yetkilileri, feribot seferlerinin yaşanan yoğunluk nedeniyle saatsiz olarak çalıştığını belirtti.

Yetkililer, Çanakkale'den Eceabat ile Kilitbahir'e 4 ve Lapseki'den Gelibolu'ya 4 olmak üzere 8 feribotun bayram yoğunluğu sona erene kadar seferlerini saatsiz olarak, doldur boşalt sistemiyle yapmaya devam edeceğini kaydetti.

#Bayram tatili
#Ramazan bayramı
#Bayram tatili ne zaman bitiyor?
#2017 Bayram tatili
7 yıl önce
default-profile-img