|

beIN Sports canlı izle! Digitürk Play tek maç satın al canlı maç izle

beIN Sports canlı izleme bilgileriyle bugün oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçını izleyebilirsiniz. Süper Lig’de heyecanlı bir akşam bizleri bekliyor. İki zorlu takım bugün kıyasıya mücadele edecek. Sizler de bu dev maçı Digitürk Play üzerinden tek maç satın alarak beIN Sports aracılığı ile canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
11:59 - 20/08/2017 Pazar
Güncelleme: 12:03 - 20/08/2017 Pazar
Diğer
beIN Sports canlı izleyerek bu akşam oynanacak olan maç keyfine ortak olabilirsiniz.
beIN Sports canlı izleyerek bu akşam oynanacak olan maç keyfine ortak olabilirsiniz.

beIN Sports aracılığı ile bugün oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçını kesintisiz bir şekilde canlı izleyebilirsiniz. Eğer bir üyeliğiniz bulunmadığı takdirde ise Digitürk Play üzerinden tek maç satın alarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte beIN Sports canlı izleme bilgileri…

Yukarıdaki paketlerden biri satın alarak bu akşam oynanacak olan maça ortak olabilirsiniz.

İstatistikler

İki takım Süper Lig'de 88 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe bu maçların 38'ini kazanırken, Trabzonspor 22 galibiyet aldı (29B).

Fenerbahçe, Trabzonspor'a ligde 15 maçtır yenilmiyor (son yenilgi 23 Ağustos 2010'da 3-2; o tarihten bu yana 9G 6B).

İki takımın son maçında (27 Mayıs 2017), Matus Bero'nun attığı gol, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 2012'den bu yana ligde attığı ilk gol oldu (dokuz maç).

2011 senesinden itibaren Trabzonspor, Fenerbahçe'ye toplam üç gol atabildi. Bu goller Burak Yılmaz (2) ve Matus Bero'dan geldi.

Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında 20 yıldır kazanamıyor. Bordo mavililer, Kadıköy'de en son 23 Ağustos 1997'de galibiyet almıştı (3-1).

Fenerbahçe deplasmanında maç kazanan son Trabzonspor teknik direktörü Yılmaz Vural'dı (23.08.1997, 3-1).

Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde en az beş kez deplasmanda karşılaştığı rakipleri arasında en düşük galibiyet yüzdesi elde ettiği rakibi Fenerbahçe (yüzde 14).

Fenerbahçe, üç ezeli rakibi Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'la Kadıköy'de oynadığı son 41 lig maçını kaybetmedi (24G 17B - son yenilgi: 17 Nisan 2005'te Beşiktaş karşısında 4-3).

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la Kadıköy'de oynadığı son beş maçın üçü golsüz bitti.

İki takım arasında oynanan son beş resmi maçın üçünde taraflardan biri kırmızı kart gördü (Trabzonspor iki, Fenerbahçe bir).

Fenerbahçe ligdeki son 10 maçında sadece bir kez yenildi (6G 3B).

Kadıköy'deki son iki lig maçında galip gelemeyen Fenerbahçe'nin (1B 1M), evinde üst üste 3 maç kazanamadığı son serisi Aralık 2012-Şubat 2013 arasındaydı.

Fenerbahçe 2016/17 sezonunda, 1990-91 sezonundan (22) bu yana iç sahada en fazla puan kaybettiği sezonu yaşamıştı (21 puan).

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Kadıköy'de mağlup olduğu son 17 maçın 16'sında, rakip takımları yerli teknik direktörler çalıştırıyordu. Fenerbahçe'yi evinde mağlup eden son yabancı teknik direktör Roberto Carlos'tu (Akhisar Bld. başında, 2-1: Şubat 2015).

Aykut Kocaman ve Ersun Yanal, Fenerbahçe ve Trabzonspor teknik direktörleri olarak Süper Lig'de ilk kez karşılaşacak.

Aykut Kocaman ve Ersun Yanal teknik direktör olarak Süper Lig'de 17 kez karşılaştı. Ersun Yanal'ın takımları dokuz galibiyet alırken, Aykut Kocaman'ın takımları dört galibiyet elde etti (4B). Yanal'ın takımlarının 25 golüne, Kocaman'ın takımları 17 gol ile karşılık verdi.

Ersun Yanal, Ülker Stadı'nda rakip teknik direktör olarak lig maçı kazanamadı (6G 4B).

Ersun Yanal, Fenerbahçe ile karşılaştığı son beş lig maçında galip gelemedi (3B 2M). Yanal'ın son Fenerbahçe galibiyeti Eskişehirspor'u çalıştırdığı dönemdeki 2-1'lik maçtaydı (25 Şubat 2012).

Aykut Kocaman, teknik direktör olarak Süper Lig'de Trabzonspor ile iç sahada oynadığı son yedi maçta yenilgi yüzü görmedi (5G 2B). Kocaman'ın iç sahada mağlup olduğu son Trabzonspor teknik direktörü de Ersun Yanal'dı (Osmanlıspor'un başındayken - 31 Ocak 2009, 2-0).

Aykut Kocaman, teknik direktör olarak Trabzonspor ile karşılaştığı son 13 maçın sekizini kazandı (3B 2M), ancak son ikisinde galip gelemedi (1B 1M).

Burak Yılmaz Süper Lig'e döndükten sonraki ilk maçında üç isabetli şut atıp iki gol buldu. Fenerbahçe ilk haftada Göztepe karşısında takım olarak üç isabetli şut atarak iki gol kaydetmişti.

Trabzonspor'un Süper Lig'de deplasmanda attığı son dokuz golün altısında Dame N'doye'un katkısı bulunuyor (üç gol, üç asist).

Mathieu Valbuena, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla top kaybı yapan isim oldu (28).

Mathieu Valbuena, Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığı üç resmi maçta da birer asist yaptı.

#Fenerbahçe
#Trabzonspor
#beIN Sports
7 yıl önce