|

Beşiktaş Adanaspor maçı canlı izle-BJK Adana Canlı

Beşiktaş Adanaspor maçı canlı izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında lider Beşiktaş son sıradaki Adanaspor'u konuk ediyor. beIN Sports kanalından yayınlanacak maçı canlı izlemek ve son gelişmeleri takip etmek için sayfamıza bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
19:03 - 24/04/2017 Monday
Güncelleme: 20:00 - 24/04/2017 Monday
Diğer
Beşiktaş Adanaspor canlı izle
Beşiktaş Adanaspor canlı izle

Beşiktaş Adanaspor maçı canlı izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Adanaspor karşılaşıyor. Lig'de 61 puanla lider durumda olan Beşiktaş, Adanaspor amçını kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etmek istiyor. Vodafone Arena'da saat 20.00'da başlayacak Beşiktaş-Adanaspor maçını beIN Sports kanalından canlı izleyebilirsiniz. İşte karşılaşmadan notlar.

Lider Beşiktaş, Adanaspor'u konuk edecek-
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Beşiktaş, sıralamanın son basamağında yer alan Adanaspor'la karşı karşıya gelecek. Vodafone Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Siyah-beyazlılar en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in Rize deplasmanından 1 puanla ayrılmasının ardından şampiyonluk yolunda puan farkını açma şansı elde etti. Hafta içinde Fransa'nın Olympique Lyon takımına penaltılarla elenerek Avrupa defterini kapatan 61 puanlı Beşiktaş, Adanaspor'u mağlup ederse puan farkını 7'ye yükseltecek ve gelecek hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'le oynayacağı maça avantajlı gidecek. Ligde kalma mücadelesi veren 20 puanlı Adanaspor ise yarınki maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

- Cenk Tosun cezalı -
Beşiktaş, Adanaspor karşısında 17 golle ligin en skorer ismi olan golcü oyuncusu Cenk Tosun'dan yoksun mücadele edecek. Ligin 27. haftasında oynanan Trabzonspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Cenk Tosun, Adanaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.
- Hutchinson, Tosic ve Atınç Nukan ceza sınırında -
Beşiktaş'ta Adanaspor maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı olan Atiba Hutchinson, Dusko Tosic ve Atınç Nukan, Adanaspor maçında sarı kart görmeleri halinde Medipol Başakşehir ile oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak.
Beşiktaş ile Adanaspor 44. randevuda -
Beşiktaş ile Adanaspor, Süper Lig'de 44. kez karşılaşacak. İki ekip arasında oynanan 43 lig maçından 21'ini Beşiktaş, 8'ini Adanaspor kazandı, 14 müsabaka da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların 51 golüne, turuncu-beyazlılar 29 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Adana'da yapılan maçta Beşiktaş 2-1 galip geldi.
- İstanbul'daki maçlar -
Beşiktaş ile Adanaspor, İstanbul'da 22. kez karşılaşacak. Taraflar arasında İstanbul'da geride kalan 21 maçta siyah-beyazlılar 13, turuncu-beyazlılar 2 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı. İstanbul'da ev sahibi ekip 32, konuk takım ise 11 gol kaydetti. İki takım İstanbul'da son lig maçlarını 2003-2004 sezonunda yaptı ve Beşiktaş 2-1 galip geldi.
#Beşiktaş
#Adanaspor
#Spor Toto Süper Lig
#canlı izle
#Canlı
#28. hafta
7 years ago