|

Beşiktaş Akhisarspor maçı ne zaman?

Beşiktaş Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'in 12. haftası Milli maçların ardından başlıyor. Lig'in 12. hafta açılış maçında Beşiktaş sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek. Peki maç ne zaman ve saat kaçta başlayacak? İşte maç öncesi son gelişmeler.

Yeni Şafak
18:44 - 14/11/2017 Salı
Güncelleme: 18:57 - 14/11/2017 Salı
Diğer
Beşiktaş Akhisarspor maçı ne zaman?
Beşiktaş Akhisarspor maçı ne zaman?
Beşiktaş Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig'İn 12. haftasında Beşiktaş ile Akhisarspor Vodafone Park'ta karşılaşacak.
Süper Lig
'in 12. hafta açılış maçı 17 Kasım Cuma akşamı
Beşiktaş
ile
Akhisarspor
arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. İşte Beşiktaş Akhisar maçı öncesindeki son gelişmeler.
Beşiktaş'ta Akhisar maçı hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 17 Kasım Cuma günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlılar, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Çift kale maçı kazanan turuncu takım, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına galibiyet pozu verdi.

Milli takım kamplarından dönen Dusko Tosic ile Matej Mitrovic de antrenmanda yer aldı. İzinli olduğu için son çalışmada yer almayan Jeremain Lens de idmana katıldı. Siyah-beyazlılarda milli takım kamplarından henüz dönmeyen Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Pepe, Ryan Babel ve Orkan Çınar, çalışmada yer almadı.



- Antrenman sonunda özel çalışma

Antrenman sonunda teknik direktör Şenol Güneş; Ricardo Quaresma, Caner Erkin, Anderson Talisca, Alvaro Negredo ve Jeremain Lens'e antrenman sonunda şut ve kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışmaları yaptırdı.

Siyah-beyazlı takımın genç oyuncuları Fatih Aksoy, Alpay Çelebi ve Şiyar Kepir de idmanın ardından özel çalıştı. Şenol Güneş, bu futbolcularla da yakından ilgilendi. Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

Okan Buruk: "Şu anda bizim için olumsuz bir tablo yok"

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ortada kötü bir tablonun olmadığını belirterek, haftaya oynayacakları Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini söyledi.Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan akşam idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk, lige iyi bir başlangıç yaptıklarına belirterek, “İlk dönemlere baktığımız hep net ilk üçün içerisinde olduk, hatta son maçı kazansaydık ligde ikinciliğe yerleşecektik veya en kötü ilk 4’ün içerisinde olma şansımız vardı.

Kaybettiğimiz maç tabii ki puan hesaplarımızı biraz daha geriye götürdü. Hedefimizin üst sıralarda olması bu da takımımız adına sevindirici. Fenerbahçe maçı ile zorlu bir fikstüre başlamıştık, bu zaman içerisinde puan kayıpları olacaktır ve bunu da normal görmemiz gerekiyor. Tabii ki hiçbir maçı kaybetmek istemeyiz ama ara sıra böyle puan kaybedeceğiz, kötü oynadığımız maçlar olacaktır. Bunun sorgulamasını da takım içerisinde yapıyoruz. Şu anda bizim için olumsuz bir tablo yok. Daha iyi yerlere geleceğiz.

Devre arasına kadar istediğimizin üzerinde puan toplayıp ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz” dedi.Beşiktaş maçını da değerlendiren Okan Buruk, “İlk olarak çok zorlu bir maça çıkacağız. Pazar günü Altınordu tesislerinde idman anlamında bir hazırlık maçı yapacağız. Burada kendi oyuncularımızın da son durumlarını görmek istiyoruz. Bizim için de iyi bir hazırlık olacağına inanıyorum” dedi.


#Beşiktaş
#Teleset Mobilya Akhisarspor
#Süper Lig
#maç ne zaman
#maç saati
#12. hafta
#Futbol
6 yıl önce