|

Beşiktaş Alexis Delgado ile yollarını ayırdı - Flaş haber

Beşiktaş'ın Alexis Delgado ile yollarını ayırdığı açıklandı. Alınan son bilgilere göre, Beşiktaş'ta istenilen performansı sağlayamayan ve yaklaşık 2 aydır kendisine kulüp arayan Alexis Delgado ile yolların ayrıldığı bildirildi. Delgado'nun İspanyol takımlarından Deportivo Alaves'e transfer olduğu ifade edildi. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:18 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 17:25 - 26/07/2016 Salı
Beşiktaş

Kulübü, İspanyol futbolcu

Alexis Delgado

ile yollarını ayırdı. Son şampiyon Beşiktaş'taki iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Son gelen bilgilere göre, fazla forma şandı bulamayan ve çıktığı maçlarda yeterli performans sergileyemeyen Alexis Delgado ile yolların ayrıldığı bildirildi. Beşiktaş'tan ayrılan Alexis Delgado'nun yerine gelecek isim merak edilirken bu futbolcunun Deportivo Alaves'e transfer olduğu ifade edildi.



Geçtiğimiz sezonun devre arasında İspanyol kulübü Getafe'den bonservisine 1.1 milyon Euro ödenerek transfer edilen Alexis Delgado, Siyah Beyazlılarda istediği başarıyı yakalayamamıştı.



Yaklaşık 2 aydır kendisine takım arayan ve bu sürede idmanlara çıkmaya devam eden Alexis, bugün itibari ile İspanya takımı Deportivo Alaves'e transfer oldu.



Sağlık kontrollerinden geçmek için İspanya'ya giden Delgado için Alaves'in, Beşiktaş'a 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği açıklandı.



Alexis Delgado yarım sezon kaldığı Beşiktaş'ta toplam 12 maça çıktı ve 1 gol kaydetti

#Beşiktaş
#Alexis Delgado
#Transfer
#Deportivo Alaves
8 yıl önce