|

Beşiktaş Antalyaspor maçı canlı yayın izle- BJK Antalya canlı

Beşiktaş Antalyaspor maçı canlı yayını izlemek için haberimde verdiğimiz bilgilere bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 8'inci haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor ile karşılaşıyor. Ligin zirvesinde yer alan siyah-beyazlılar son sıradaki Akdeniz ekibi ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadelenin canlı izleme bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
21:15 - 22/10/2016 Saturday
Güncelleme: 22:29 - 22/10/2016 Saturday
AA
Beşiktaş Antalyaspor maçı canlı izle

me sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'de 8. hafta heyecanı sürüyor. Kara kartal bu akşam Antalyaspor ile 3 puan için yarışacak. Bu önemli mücadele 23 Ekim Pazar günü saat 20.00'da başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmayı Lig Tv canlı ve şifreli olarak yayınlayacak.

Beşiktaş Antalyaspor

maçına dair merak edilen her şeyi ve canlı izleme ekranını haberimizden bulabilirsiniz.



mek için tıklayınız






Beşiktaş Antalya maçının hazırlıklarını tamamladı


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda siyah-beyazlıların, ilk bölümde pas ve duran top ve kanat organizasyonları üzerinde durduğu bildirildi. Antrenmanın taktik programının yer aldığı çalışmalar ve tam sahada oynanan çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.



Antalyaspor ve Beşiktaş 41'inci randevusuna çıkıyor


Süper Lig'de yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Antalyaspor, 18 yıldır İstanbul'da yenemediği siyah beyazlılara karşı deplasmandaki son galibiyetini 1998 yılında Şenol Güneş yönetiminde aldı.



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Beşiktaş, pazar günü 41'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takımın şimdiye kadar oynadığı 40 maçtaBeşiktaş, kırmızı beyazlılara sadece 4 kez yenildi. Bu maçlardan 28'i Beşiktaş'ın üstünlüğüyle, 8'i de beraberlikle sona erdi. Antalyaspor, Beşiktaşdeplasmanında sadece 1 maç kazanabildi. 1998 yılındaki bu maçta Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in yönettiği Antalyaspor, siyah beyazlıları 1-0 yendi. 18 yıldır deplasmanda Beşiktaş'a karşı kazanamayan Antalyaspor, siyah beyazlılarla oynadığı son 21 maçta da sadece 1 galibiyet elde etti. Antalya'da 2013-2014'te oynanan maçı 2-0 kazanan Antalyaspor, geçen sezon sahasında Beşiktaş'a 5-1, deplasmanda da 1-0 yenildi.





ANTALYASPOR'UN GALİBİYETİ YOK


Antalyaspor Süper Lig'in ilk 7 haftasını tarihinde 4'üncü kez galibiyetsiz geçirdi. Beşiktaş ise evinde oynadığı son 13 maçta yenilgi görmedi. Antalyaspor, Süper Lig'deki son galibiyetini geçen 13 Mayıs'ta Trabzonspor'a karşı 7-0 üstünlükle aldı. Bu maçta 3 gol atan Ömer Şişmanoğlu, şu anda Beşiktaşkadrosunda bulunuyor. Rıza Çalımbay, teknik direktör olarak Süper Lig'de Beşiktaş karşısına 21'inci kez çıkacak. Çalımbay'ın yönettiği takımlar, Beşiktaş'a karşı 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet gördü. Rıza Çalımbay ve Şenol Güneş ise Süper Lig'de teknik direktör olarak 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda taraflar dörder galibiyet aldı.



Antalyaspor, bu sezon ligde oynadığı maçların ilk yarısında hiç gol yemeyen tek takım oldu. Antalyaspor'un ligde yediği son 6 golün 5'i 78'inci dakika ve sonrasında geldi. Beşiktaş'ın iç sahada attığı son 3 gol duran toplardan geldi. Antalyaspor'un da deplasmanda attığı son 4 golün 3'ünü, duran toptan kaydetti.






Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsiz


Ligde mağlubiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olan ve 5 galibiyet, 2 beraberlik sonucu averajla ikinci basamakta yer alan Beşiktaş'ta, Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsizliğini koruyor.



Takımla çalışmalara yeni başlayan Oğuzhan'ın bu maçta görev alıp almayacağına teknik direktör Şenol Güneş son antrenmanın ardından karar verecek.



Antalyaspor "siftah" peşinde


Geride kalan 7 haftada galibiyetle tanışamayan ve 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Antalyaspor, Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.



Antalyaspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk maçta Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalmıştı.



Beşiktaş Antalyaspor

maçı canlı yayını izlemek için haberimde verdiğimiz bilgilere bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 8'inci haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor ile karşılaşıyor. Ligin zirvesinde yer alan siyah-beyazlılar son sıradaki Akdeniz ekibi ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadelenin canlı izleme bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.


#Antalyaspor
#Beşiktaş
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı izle
#8. Hafta
8 years ago