|

Beşiktaş Bursaspor maçı canlı izle -Lig Tv canlı yayını izle

Beşiktaş Bursaspor maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Lig Tv canlı yayını izlemek için gereken açıklamaları buradan görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Bursaspor Vodafone Arena'da karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleyi Lig Tv'den canlı olarak izleyebilirsiniz. İşte karşılaşmadan detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
23:34 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 23:51 - 9/12/2016 Cuma
Diğer
Beşiktaş Bursaspor maçı canlı izle

me sayfasıyla karşınızdayız.

Lig Tv

kanalından

canlı

yayınlanacak mücadeleyi izlemek için haberimizde verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 14. haftasında Beşiktaş sahasında Bursaspor'u konuk ediyor. Geçtiğimiz günlerde şampiyonlar liginden elenerek Süper Lig'e yoğunlaşan Beşiktaş, Bursaspor maçını kazanarak moral tazelemek istiyor. Lig'de liderliğe oynayacak Beşiktaş, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak rakiplerinin puan kaybını beklemenin peşinde.

Beşiktaş Bursaspor

maçı 10 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Lig Tv'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı izlemek isteyenler üye olarak maçı seyredebilirler. İşte Beşiktaş Bursaspor maçından son gelişmeler.



mek için tıkla



Beşiktaş, çıkış arıyor


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u konuk edecek.



Spor Toto Süper Lig'in son 2 haftasında beraberlik alan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olan siyah-beyazlı takım, yarın konuk edeceği Bursaspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.



Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki mücadele, saat 19.00'da Vodafone Arena'da yapılacak. Karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek.





- Son 2 haftada 4 puan kaybetti


Siyah-beyazlı takım, ligde son 2 haftada oynadığı kritik maçlarda 4 puan kaybetti.



Ligin 12. haftasında evinde lider Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 13. haftada ise Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı derbi maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı.






- Dinamo Kiev maçının etkilerini silmeye çalışacak


Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 6. haftasında dış sahada Dinamo Kiev'e karşı aldığı 6-0'lık mağlubiyetin etkilerini de silmeye çalışacak.



Rakibinin karşısına gruptan bir üst tura yükselme amacıyla çıkan ancak peş peşe yediği gollerle tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan siyah-beyazlı takımda Andreas Beck ve Vincent Aboubakar da kırmızı kart görmüştü.



Maç sonrası İstanbul'a dönen Beşiktaş kafilesini havalimanında coşkulu bir şekilde karşılayan taraftarların, Bursaspor karşısında da aynı desteği vermesi bekleniyor.







- Fenerbahçe ve Dinamo Kiev karşısında kötü hücum etti


Beşiktaş, ligde ve Avrupa'da yaptığı son iki maçta rakiplerine karşı kötü hücum etti.



Derbi mücadelesinde Fenerbahçe karşısında rakip kalede pozisyon bulamayan siyah-beyazlı takım, Dinamo Kiev karşılaşmasında da hücumda etkisiz bir oyun sergiledi.



Beşiktaş, son 4 resmi maçta 3 kez rakip fileleri havalandırabildi. Ligdeki 2 karşılaşmada bir gol bulan siyah-beyazlı takım, Türkiye Kupası'nda ise Darıca Gençlerbirliği'ni 2 gol atarak yendi.



- Quaresma cezalı


Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezası bulunan Ricardo Quaresma, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.



Galatasaray, Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçlarında kart gören ve geçen haftaki Fenerbahçe derbisinde de aynı durumla karşılaşan Quaresma, cezalı duruma düştü.



- Hutchinson ve Marcelo kart sınırında


Beşiktaş'ta üçer sarı kartı bulunan Atiba Hutchinson ile Marcelo Guedes ise sınırda bulunuyor.



Her iki oyuncu, yarın kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 15. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.



Siyah-beyazlı takımın Bursaspor maçında Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Gökhan İnler, Hutchinson, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.






Bursapor'da Şamil ve Sane Beşiktaş'a karşı yok


Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor'da sezonu kapatan Serdar ve Furkan'ın dışında iki eksik oyuncu bulunuyor.


Spor Toto Süper Lig'de 24 puanla 5. sırada yer alan Bursaspor, ligin 14. hafta mücadelesinde 29 puanla 2. sırada yer alan Beşiktaş'a konuk olacak. Yarın Vodafone Arena Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek.



Şamil ve Sane yok, Jorquera sınırda

Üst sıralar ile puan farkını kapatmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, İstanbul'dan puanla dönmek istiyor. Bursaspor'da sezonu kapatan Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal'ın yanı sıra sakatlıkları süren Şamil Çinaz ve Sane yarınki müsabakada forma giyemeyecek. 3 sarı kartı bulunan Jorquera ise Beşiktaşmücadelesinde kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.



Taraftarlar 35 otobüsle İstanbul'a gidecek

Güvenlik sebebiyle deplasman tribünü biletlerinin satışı yalnızca tribün gruplarına gerçekleştirilirken, taraftarlar da yarın saat 12.00'de Timsah Arena Doğu Tribünü önünden kalkacak 35 otobüsle İstanbul'a adeta çıkarma yapacak. Ayrıca Bursaspor yönetimi, sadece Beşiktaş maçına özel çıkardığı ve üzerinde, 'Onurunla, duruşunla, ruhunla sen çok yaşa' yazılı bin 900 adet yeşil renkli poları maça gidecek olan taraftarlara dağıtacak.



Beşiktaş Bursaspor maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Lig Tv canlı yayını izlemek için gereken açıklamaları buradan görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Bursaspor Vodafone Arena'da karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleyi Lig Tv'den canlı olarak izleyebilirsiniz. İşte karşılaşmadan detaylı bilgiler.


#Beşiktaş
#Bursaspor
#Spor Toto Süper Lig
#canlı izle
#Lig Tv
#14. hafta
7 yıl önce