|

Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği maçı canlı izle!

Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş kendi evinde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Maç ise A2 ekranlarından saat 18.00’de canlı izle izlenecek. Beşiktaş’ın gruplarda 10 puanı bulunurken, Kayserispor ise 7 puanla 2. sırada yer alıyor. İşte Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği canlı izleme bilgileri…

Yeni Şafak
15:26 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:31 - 19/01/2017 Perşembe
Diğer

Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği maçı canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçlarında lider Beşiktaş kendi evinde Darıca Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Maç ise A2 ekranlarından canlı izlenecek. İşte Beşiktaş Darıca Gençlerbirliği canlı izleme bilgileri…





Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı


Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Darıca Gençlerbirliği ile Vodafone Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.


Beşiktaş, saat 18.00'de Vodafone Arena'da Darıca Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak.



Darıca Gençlerbirliği, Beşiktaş'la oynayacağı kader maçı için İstanbul'a gitti


Spor Toto 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında deplasmanda Beşiktaş'la oynayacağı kader maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.


Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında yarın deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti. Tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Darıca Gençlerbirliği, Beşiktaş ile yarın kader maçına çıkacak. İki takım arasındaki mücadele saat 18.00'de Vodafone Arena'da oynanacak.



“Beşiktaş'ın üstünlük sağlamasını engelleyeceğiz”

Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, “Biz Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Ona göre gerekli çalışmaları yaptık. Oyunculara taktik anlayış içerisinde maçı elimizde tutmaya çalışacağız. Beşiktaş'ın üstünlük sağlamasını engelleyeceğiz. İkinci bölgede oyunu sıkıştırıp, kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışacağız. Oyuncularım gerekli mücadeleyi yapıp puan veya puanlar almaya çalışacaklar” dedi.



“Yeni oyuncularımızı vitrine çıkaracağız”

Takımın durumunu değerlendiren Gündoğdu, “Geçen hafta ikinci yarının ilk lig maçını oynadık. Birinci dönem ve ikinci dönem başlangıç maçları zor olur. İyi mücadele ile 3 puan aldık. Şuanda form grafiğimiz her geçen gün daha da yükseliyor. Beşiktaş maçında da bu grafiğimizi daha üst seviyeye çekip puan almaya çalışacağız. Takımda cezalı oyuncumuz yok. Gökhan Solak sakat, 3-4 oyuncuda rotasyona gideceğiz. Yeni oyuncularımızı vitrine çıkaracağız” şeklinde konuştu.



“Vodafone Arena'da oyuncularımız top oynama fırsatı bulacaklar”

Yarın oynanacak olan maçta taraftara güzel, zevkli bir oyun izletmeye çalışacaklarını belirten Gündoğdu, “Hem Beşiktaş taraftarı hem Darıca taraftarı önünde oyuncularımız için çok büyük deneyim olacak. Vodafone Arena'da oyuncularımız top oynama fırsatı bulacaklar. Bu fırsatı iyi değerlendirip her iki taraftara da güzel zevkli bir oyun izletmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.


Açıklamaların ardından teknik ekip ve oyuncular yarın deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçı için İstanbul'a hareket etti.



#Beşiktaş
#Darıca Gençlerbirliği
#Canlı izle
7 yıl önce