|

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı canlı izle-Şampiyonlar Ligi canlı

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Beşiktaş ile Dinamo Kiev karşılaşıyor. Temsilcimiz Beşiktaş gruplardan çıkabilmek için iç saha avantajını kullanarak karşılaşmadan galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Sizler için hazırladığımız haberimizden Beşiktaş Dinamo Kiev maçının canlı izleme ekranını görebilir, canlı skor takibini yapabilir ve karşılaşmanın istatistiklerini görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:18 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 17:12 - 27/09/2016 Salı
Diğer
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı canlı izle

mek için haberimize bakabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyedan sürüyor. Devler Ligi'nde B Grubundaki Beşiktaş Dinamo Kiev ile kıran kırana bir maça çıkıyor. 28 Eylül Çarşamba saat 21.45'te başlayacak Beşiktaş Dinamo Kiev mücadelesini canlı olarak takip etmek isteyen taraftarlar haberimizde verdiğimiz Tivibu Spor kanalına girerek üye olduktan sonra karşılaşmayı canlı izleyebilirler.

Beşiktaş Dinamo Kiev

maçının

canlı skor

takibini yenisafak'ın sunmuş olduğu

canlı maç izle

me sisteminden yapabilirsiniz. Karşılaşmadan önemli dakikaları, ilk 11'leri ve maç istatistiklerini buradan bulabilirsiniz. İşte Beşiktaş Dinamo Kiev maçından son gelişmeler.



mek için tıklayınız





Beşiktaş Avrupa kupalarında 186. maçına çıkıyor


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 186. mücadelesine çıkacak.



Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele yarın saat 21.45'te Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.



Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 185 maçın 68'ini kazanıp, 38'inde berabere kalırken, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri 232 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 261 gol gördü.





Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz veren kanalların tüm listesi



Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki performansı şöyle:


Organizasyon O G B M A Y



Şampiyon Kulüpler ve Şampiyonlar Ligi 69 22 14 33 65 105



Kupa Galipleri Kupası 20 4 4 12 21 38



UEFA Kupası ve Avrupa Ligi 96 42 20 34 146 118



Toplam 185 68 38 79 232 261



- En farklı galibiyeti Saraybosna'ya karşı


Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı mağlup ederek elde etti.



Siyah-beyazlılar, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında rakibini deplasmanda 5-0 mağlup etti. Beşiktaş ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv ekibini de 5-1 mağlup etti.







- En farklı yenilgiler


Siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarındaki en ağır yenilgisini ise bir Şampiyonlar Ligi maçında aldı.



2007-2008 sezonunda Avrupa'nın en büyük organizasyonda yer alan siyah-beyazlı takım, A Grubu'nda İngiltere'nin Liverpool ekibi karşısındaki ağır yenilgiyi engelleyemedi. Beşiktaş, deplasmandaki mücadelede rakibine 8-0 yenilerek Avrupa kupalarındaki en farklı mağlubiyetini almaktan kurtulamadı.



Beşiktaş, daha önceki en farklı skorlu yenilgisini yine bir İngiliz ekibine karşı, bir kez daha UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşamıştı. Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda deplasmanda Leeds United'a 6-0 yenilmişti.



- İç saha karnesi


Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne dek sahasında 92 karşılaşma yaptı. Siyah-beyazlı takım, bu maçların 48'inden galibiyet, 20'sinden beraberlik ve 24'ünden de mağlubiyetle ayrıldı.



Evindeki maçlarda rakip fileleri 133 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 90 gol gördü.



- Dinamo Kiev ile 9. maç


Siyah-beyazlı ekip, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 9. kez karşı karşıya gelecek.



Beşiktaş, Avrupa kupalarında daha önce 8 maç yaptığı rakibi karşısında başarısız sonuçlar aldı. Dinamo Kiev'i 2 kez yenebilen siyah-beyazlılar, 5 maçtan mağlup ayrıldı. İki takım arasındaki bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.



Rakibiyle ilk olarak 1986-1987 sezonunda eşleşen Beşiktaş, 14 Mart 1987'de İstanbul'daki kötü hava koşulları nedeniyle İzmir'de oynanan mücadelede sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, Kiev'deki rövanş maçını ise 2-0 kaybetti ve kupadan elendi.



Beşiktaş ile Dinamo Kiev, 2002-03 sezonunda bu kez UEFA Kupası'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, İstanbul'da 3-1 galip gelip, deplasmanda da 0-0 berabere kalarak turu geçen taraf oldu. İki ekip, 2010-2011 sezonunda bir kez daha karşı karşıya geldi. Dinamo Kiev, İstanbul'daki maçı 4-1 kazanırken, sahasında Beşiktaş'a 4-0 üstünlük kurdu.



Siyah-beyazlı takım, Ukrayna temsilcisiyle 2011-2012 sezonunda da rakip oldu. Deplasmandaki karşılaşmayı 1-0 yitiren Beşiktaş, İstanbul'da ise rakibini aynı skorla yenmeyi başardı.







- Oktay Derelioğlu hala en golcüsü


Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu unvanı, Oktay Derelioğlu'nda bulunuyor.



Beşiktaş'ta oynadığı dönemlerde Avrupa arenasında takımı adına rakip fileleri 14 kez havalandıran Oktay'ı, 12 golle Brezilyalı Bobo izliyor.



Siyah-beyazlı ekipte ayrıca 9 golle Daniel Gabriel Pancu, 8 golle Demba Ba, yedişer golle Mehmet Özdilek ve Ricardo Quaresma, altışar golle de Feyyaz Uçar ve Metin Tekin, Avrupa kupalarının en golcüleri olarak sıralanıyor.



Mevcut kadro içinde yer alan Quaresma, en golcüler sıralamasında daha yukarılara çıkabilecek oyuncular arasında yer alıyor. Portekizli oyuncu, yarınki maçta atacağı gol veya gollerle Demba Ba ile Pancu'yu geçmeyi hedefleyecek.



Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda bulunan Cenk Tosun'un Avrupa kupalarında 3 golü bulunurken, Oğuzhan Özyakup 2, Anderson Talisca ile Tolgay Arslan birer kez rakip fileleri havalandırdı.



Rebrov: “Beşiktaş'ın atak yönlerini biliyoruz"

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, “Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız" dedi.


Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'de Teknik Direktör Sergiy Rebrov, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacakları mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Maçın oynanacağı Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş'ın atak yönünü iyi bildiklerini belirten Rebrov, "Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız" dedi.


Rebrov, İstanbul'daki taraftarların muhteşem olduğunu ve çok fanatik olduklarını dile getirdi. Rebrov, taraftarlarla buluşmayı her zaman istediğini de sözlerine ekledi.


“Beşiktaş'a karşı az pozisyona girersek işimiz zor"

Takımda çok sayıda genç oyuncu olduğunu dile getiren Ukraynalı çalıştırıcı, "Futbol her skora açık bir oyundur. Dinamo Kiev, yarın öncelikle kendi oyun tarzını sahaya yansıtmak isteyecektir. Grupta kimin önde olacağı ancak maç bittikten ve netice aldıktan sonra belli olacak. Skorlar ne kadar pozisyona girdiğimize ve bunlardan ne kadar sonuç elde ettiğimize bağlı. İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş'a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır" ifadelerini kullandı.


Khacheridi: "Yarını heyecanla bekliyoruz"

Dinamo Kievli futbolcu Khacheridi ise yaptığı açıklamada, “Maçla ilgili olumlu şeyler düşünüyoruz. Yarını heyecanla bekliyoruz. Son maçlarda çok gol yemeye başladık ve bu da takımın güvenini kaybetmesine neden oldu. Bu güveni tekrar kazanabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Her şey sahada belli olacak. Beşiktaş gol atmayı seven bir takım. Beşiktaş'ın iyi bir takım ve son Türkiye şampiyonu olduğunu biliyoruz. Oyun disiplinini kendi içimizde konuştuk ve ona göre oynayacağız. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Beşiktaş'ın sadece orta sahası değil kanatları da oldukça iyi" diye konuştu.


#B Grubu
#Beşiktaş
#Dinamo Kiev
#UEFA Şampiyonlar Ligi
8 yıl önce