|

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı skor - BJK GS maçı kaç kaç?

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. Beşiktaş (BJK) - Galatasaray (GS) maçı kaç kaç? diye merak eden futbolseverler buradan canlı skoru görebilirler. Maçtan önemli dakikaları, pozisyonları ve maç için olayları haberimizden bulabilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı skoru ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:06 - 13/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:10 - 13/08/2016 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş Galatasaray maçı canlı sko
r

bilgileri için hemen tıkla. BJK GS maçı kaç kaç?

Süper Kupa

final maçında Beşiktaş ile Galatasaray Konya Arena'da karşılaşıyor. Maçın önemli dakikalarını, istatistiklerini, maç içinde yaşanan gelişmeleri, maçın canlı skorunu ve kaç kaç olduğunu buradan görebilirsiniz.

B
eşiktaş Galatasaray

maçından son bilgiler.



BEŞİKTAŞ - GALATASARAY


Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak Turkcell Süper Kupa maçının hakem ve takım kadroları şöyle:



Stat: Konya Büyükşehir Belediye


Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar



Beşiktaş

: Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Necip Uysal, Tosic, Tolgay Arslan, Hutchinson, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun



Galatasaray

: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş, Sneijder, Bruma, Podolski







Maç öncesi olaylarda 4 kişi bıçaklandı


Konya'da Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde, taraftarlar arasında çıkan kavgada 4 kişi bıçakla yaralandığı bildirildi.



Edinilen bilgiye göre, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na gelmeye çalışan iki takım taraftarları arasında kavga çıktı.



Konya-Ankara kara yolunun 60. kilometresinde, bir akaryakıt istasyonunda karşılaşan gruplar arasında çıkan kavgada, Galatasaray taraftarı oldukları belirtilen A. T., M. V. K., E. Z. ile M. B. bıçakla yaralandı.



Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

, yarınki maçta Galatasaray'ı güzel bir futbolla yenip Turkcell Süper Kupa'yı kazanmak istediklerini söyledi.



Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin, karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katıldı.



Galatasaray'ın kadro yapılanmasının iyi olduğunu ifade eden Güneş, "Bu yıl da oldukça iyi oyuncular aldılar. Sezona renk katacaklarını düşünüyorum. Geçen sezona kötü başlamışlardı ama daha sonra toparladılar ve kupa şampiyonu oldular. Biz de iyi bir takımız. Geçen sezon şampiyonluğu hak ettik." diye konuştu.



Dostluğun ve kardeşliğin öne çıktığı bir dönemde, kupa maçında iki takımın güzel futbolunu görmek istediklerini anlatan Güneş, şunları söyledi:



"Herkesin sevgi havuzuna bir takım değerler katmasını bekliyoruz. Yarın bu anlayışla sahaya çıkacağız. Güzel bir futbol sonucunda kupayı kazanmak istiyoruz. Enerjimizin tümünü kullanacağız ve yorulacağız. Maç içerisinde futbolun gerginliği olabilir ama müsabaka bittiği zaman, bir takımın kupayı aldığı, diğerinin ise kupayı kaybettiği ama dostluğun devam ettiği bir maç olmasını temenni ediyorum. Hazreti Mevlana'nın anlayışının hakim olduğu bir şehirde ona uygun şekilde futbol maçının oynanmasını temenni ediyorum."



- "Rakipsiz futbol olmaz"


Güneş, deplasman yasağının kalkmasıyla ilgili soru üzerine, "Ülke olarak hepimizin ders alması gereken dönemden geçiyoruz. Futbol keyif oyunudur. Tek başına hiçbir şeyi ifade etmez. Takım olarak ne kadar büyük ve güçlü olursanız olun rakibiniz güçlü ve iyi değilse, kimin ne oynadığının önemi olmaz. Rakipsiz futbol olmaz." ifadelerini kullandı.



Futbolu birleştirici bir unsur olarak görmek gerektiğini vurgulayan Güneş, şöyle devam etti:



"Sevgi havuzuna katkı sağlayan kitle istiyoruz. Kaybeden takım kendi takımınsa üzül, onu yok etme ama iyiyi de alkışla. Futbola her şeyi birleştiren bir unsur olarak bakarsak, ülkemizde birlik ve beraberliğe ihtiyaç olan bir dönemde futbol taraftarının bunu daha fazla göstermesinde fayda var. Yarın bir kişi kupayı alacak ama daha sonra yine yarış devam edecek. Geçen sene biz şampiyon olduk, bu yıl da şampiyon olmak istiyoruz ama kimin olacağını hiç bilmiyoruz. Futbolun da güzelliği, bilinmez olmasıdır. Bu yıl daha hoşgörülü, gerginliğin olmadığı bir sezon bekliyorum."



Takımındaki olumlu ve olumsuz yönlerin ne olduğu sorusuna Güneş, "Buraya geldiğimizde A takımın kadro sayısı 3 kaleciyle beraber yirmi iki. Olumsuz tarafımızdan bir tanesi, sayısal ve kadro olarak hem Spor Toto Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi için bir eksikliğimiz var. Aynı mevkide 2 oyuncu düşünürsek, stoperde, santrforda ve bir başka mevkide hazırlık döneminin ve iki lig maçının görüntüsüne göre de vereceğimiz kararlar olabilir." şeklinde cevap verdi.



Güneş, mevcut kadrolarının genel bir oyun felsefesi olduğunu vurgulayarak, "Futbol adına doğruları yapmak, oynadığı oyundan keyif almak, vermek anlayışından asla vazgeçmeyeceğiz. Kimin oynadığından daha çok oynayanın ne verdiğini görmek istiyoruz. Yarın da bizim için bir test olacak. Daha çok eski oyunculara şans vereceğim." diye konuştu.



- Tolga: "Yarın güzel bir maç olacak"


Takım kaptanı Tolga Zengin de yarın güzel bir maç olacağını belirterek, şunları kaydetti:



"Rakibimiz geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçirmedi ama kupayı aldı. Bu yıl takviyeler oldu. Onlar da kadrolarını güçlendirdiler. Bizden her ne kadar ayrılan futbolcular olsa da aramıza katılan arkadaşlar da oldu. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Hocamızın da söylediği gibi güzel bir atmosferdeyiz. İnşallah, dostça ve güzel bir maç olacak ve kazanan biz oluruz. Şampiyonluktan sonra Süper Kupa'yı alıp lige moralli girmek istiyoruz."



Bu arada, basın toplantısı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve Tolga kupayla fotoğraf çektirdi.



- Antrenman


Beşiktaş, kupa maçı öncesi son çalışmasını statta yaptı. Teknik direktör Güneş yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. Siyah-beyazlıların, idmanın basına kapalı bölümünde ise Galatasaray maçının taktiğini çalıştığı öğrenildi.



Beşiktaş Galatasaray

maçı canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. Beşiktaş (BJK) - Galatasaray (GS) maçı kaç kaç? diye merak eden futbolseverler buradan canlı skoru görebilirler. Maçtan önemli dakikaları, pozisyonları ve maç için olayları haberimizden bulabilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı skoru ve son gelişmeler.


#Beşiktaş
#Galatasaray
#Turkcell Süper Kupa
#Canlı skor
#Maç kaç kaç
8 yıl önce