|

Beşiktaş Galatasaray maçı özeti ve golleri - Süper kupa özet

Beşiktaş Galatasaray maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Turkcell Süper Kupa maçı özet görüntülerini buradan haberimizde paylaşıyoruz. Bu akşam Konya Arena'da oynanan karşılaşmanın en son gelişmelerini, maçtan önemli pozisyonları, geniş özeti ve gollerini buradan görebilirsiniz. Beşiktaş Galatasaray maçının ilk yarısında ilk 25 dakika golsüz geçti. işte maçtan notlar.

Yeni Şafak
21:12 - 13/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:10 - 13/08/2016 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş Galatasaray maçı özeti

ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Turkcell Süper Kupa final maçında Beşiktaş ile Galatasaray Konya Arena'da karşılaştı. Mücadelenin en son gelişmelerini, maçtaki önemli pozisyonları, geniş özeti ve gollerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Beşiktaş Galatasaray maçından tüm detayları buradan görebilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı özeti ve ayrıntılı bilgiler.



Beşiktaş Galatasaray maçı özeti ve golleri maç bitiminde burada olacak







Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ve Ziraat Türkiye Kupasını alan Galatasaraya Turkcell Süper Kupası maçı için ev sahipliği yaptı.



TARAFTAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Her iki takım taraftarı da maça büyük ilgi gösterdi. Stadın tamamı dolarken, Galatasaray taraftarı Kuzey Kale Arkası ve Batı Tribünü'nde maçı izledi. Beşiktaş seyircisi ise Güney Kale Arkası ve Doğu Tribünü'nde müsabakayı takip etti. Stadı çevreleyen tribünler, her iki takımın bayraklarıyla süslendi. Ayrıca maç öncesi koltuklara 42 bin Türk bayrağı bırakıldı. Sarı kırmızılı taraftarlar tribüne, '15 Temmuz resmi tatil olsun', 'Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz' ve 'Ya devlet başa ya kuzgun leşe' yazılı pankartlar astı.



GÜVENLİK ÖNLEMİ

Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından, stadyum çevresi ve kent merkezinde geniş güvenlik önlemi alındı. Her iki takımın taraftarı da üst aramasından geçirilerek stadyuma alındı. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.



TERÖRE TEPKİ

Karşılaşma öncesi taraftarlar 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde slagon atarak terörü lanetledi. Karşılaşma öncesi kırmızı-beyaz forma ile sahaya çıkan 70 kişi sahanın etrafını çevreleyerek mehter takımımın marşları eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırdı.



ŞEHİTLERİN FOTOĞRAF VE İSİMLERİ PANOLARDA

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki saha çevresinde bulunan dijital reklam panolarından 15 Temmuz darbe girişi sırasında şehit olanların fotoğraf ve isimleri yansıtıldı.





KARŞILAŞMA ÖNCESİ GÖRSEL ŞÖLEN

Karşılaşma öncesi saha içerisinde dev Türk Bayrağı'nın yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray'ın amblemlerinin bulunduğu bayraklar açıldı. Ayrıca sahaya çıkan gençler, ellerindeki harflerle 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez' yazısı yazdı. Beşiktaş tiribününde 'Bu vatan şerefimiz, demokrasi hakkımız' yazılı dev pankart açıldı. Galatasaray tribünlerinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin silüetlerinin bulunduğu pankart açılırken, pankartın altında 'Sizi hep ama hep böyle görmek istiyoruz' yazısı görüldü. Karşılama 15 temmuz demokrasi şehitleri için sayıgı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.



KONYA İLK KEZ SÜPER KUPAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Konya Büyükşehir Belediye Stadı, daha önce birçok önemli karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 3-0 yendiği lig maçın oynandığı Konya Büyükşehir Stadı, daha sonra A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Letonya, Hollanda ve İzlanda müsabakalarında ev sahipliği yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı, bu kez Turkcell Süper Kupa karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray'ı ağırladı.






BAKAN KILIÇ DA İZLEDİ

Beşiktaş-Galatasaray'ın karşılaştığı Turkcell Süper Kupa'yı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da izledi. Karşılaşmayı izlemek için Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na gelen Kılıç, taraftarları selamladı veya maçı protokol tribününden takip etti. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek karşılaşmayı takip etti.



TOLGA CİĞERCİ İLK 11DE

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Hertha Berlin'den transfer edilen Türk futbolcu Tolga Ciğerci'ye Beşiktaş karşısında ilk 11'de yer verdi.



CHEDJOU 100ÜNCÜ RESMİ MAÇINDA

Turkcell Süper Kupa maçında forma giyen Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Chedjou sarı-kırmızılı takımda 100. resmi karşılaşmasına çıktı. Galatasaray'a, 2013-2014 sezonunda Fransa'nın Lille takımından transfer edilen 31 yaşındaki oyuncu, bugüne dek sarı-kırmızılı formayla çıktığı 99 maçlık kariyerinde, 1 Türkiye Ligi, 2 TFF Süper Kupa ve 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.



Beşiktaş Galatasaray maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Turkcell Süper Kupa maçı özet görüntülerini buradan haberimizde paylaşıyoruz. Bu akşam Konya Arena'da oynanan karşılaşmanın en son gelişmelerini, maçtan önemli pozisyonları, geniş özeti ve gollerini buradan görebilirsiniz. Beşiktaş Galatasaray maçının ilk yarısında ilk 25 dakika golsüz geçti. işte maçtan notlar.


#Beşiktaş
#Galatasaray
#Turkcell Süper Kupa
#Maç özeti
#Maç golleri
#özet izle
8 yıl önce