|

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü-Beşiktaş haber

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Yeni Şafak
21:23 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:16 - 24/03/2017 Cuma
IHA
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekibin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanı 1.5 saate yakın sürdü.



Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas, 5'e 2 çalışması, dar alanda kontrollü pas ve oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman duran top organizasyonları, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Milli takımlarda olan Cenk Tosun, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Aras Özbiliz, Vincent Aboubakar ve Matej Mitrovic çalışmaya katılmadı. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00 ve 17.00'de yapacağı antrenmanlarla devam edecek.



Vodafone Karakartal'ın yeni marşını Beşiktaşlı taraftarlar yazdı-

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı sözlerden yazılan Vodafone Karakartal'ın marşını yine Beşiktaşlı taraftarlar besteledi ve söyledi. Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone,Vodafone KaraKartal platformu için sosyal medyada yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, Vodafone KaraKartal'ın yeni marşı Beşiktaşlı taraftarlarla birlikte yazıldı.



Taraftar yazdı, besteledi, söyledi - Tanıtım videoları eşliğinde başlayan kampanyada taraftarlardan #BizKaraKartalız etiketiyle marş için söz yazmaları istendi. Taraftarların yazdığı on binlerce sözden birliktelik ve desteği anlatan en güzel 3 dörtlük seçildikten sonra taraftarlardan sözleri bestelemeleri istendi. Taraftarlardan gelen yüzlerce beste videosu arasından en iyi olan seçildi ve Vodafone KaraKartal'ın marşı belli oldu. Kampanyanın film çekimlerinde de taraftarların yazdığı#BizKaraKartalız marşı eser sahibi Beşiktaşlı taraftarlar tarafından okundu. Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında, Beşiktaşlılar Vodafone KaraKartal'lı olarak 1 ay geçerli 3 GB internet kazanabilecek.


#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#Spor Toto Süper Lig
#Antrenman
7 yıl önce