|

Beşiktaş Haber - Şenol Güneş: “3 oyuncu gelebilir”

Beşiktaş Haber - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bir futbolcu daha aldık. Maraton içerisinde değişiklikler olacaktır. O rekabette iyi bir sonuç çıkacaktır. 3 tane oyuncu gelebilir en az. Bakarsın hiçbiri olmaz 5 oyuncu olur. Şampiyon takımın şampiyon olarak görünmesi önemli" dedi.

Yeni Şafak
18:28 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 15:30 - 23/08/2016 Salı
Diğer

Beşiktaş Haber - Ligde 4-1'lik galibiyetle başlayan siyah-beyazlı takımda Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.



“Görevlerimiz olmalı halk olarak"


Deneyimli çalıştırıcı, “Bugünde bir acı olayla karşıladık. Bombalama oldu ve 15 Temmuz aynı anda maalesef sıkıntılı süreç devam ediyor. Devamlı kınama baş sağlığı dileme vs. Sözlerin bittiği yerdeyiz. Vatandaş olarak bu ülkeye katkı yapmamız gerekiyor. Bu ülkede kardeşlik birileri tarafından ön planda tutulmuyorsa devlet değil sadece bizimde görevlerimiz olmalı halk olarak. Komşumuzu da arkadaşımızın da insana ve insanlığa zarar veren bu mahlukları yok etmesi gerekiyor. Hepimiz bunu yapmalıyız. Bu hangi üst akıl tarafından yönetiliyor anlamak mümkün değil. Bunların bir yere gitmesi mümkün değil. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Son günlerde bunları yaşadıkça keyifle hayatı geçirme şansımız ikinci plana düşüyor. Bundan daha kötü olay olmaz. Bugün maç bitince galip gelmemize rağmen üzgün olduğumuzu gördük örneğin" diye konuştu.


“Futbol akıcılığı bakımından ekstralar vardı"


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Sezonun ilk maçını oynadık ve rakip lige yeni çıktı, zamana da ihtiyaçları var. Daha iyi bir takım olacaklar. 16 oyuncusu yeni. Bizim hazır takım olmamız disiplinli başlamamız ve arkadaşların arzusu maçın skorunu lehimize çevirdi. Oyun ve skor üstünlüğü bizde oldu. Gol yemememiz gerekiyordu ama hakemin canı sağ olsun. Burada futbol akıcılığı bakımından ekstralar vardı. Daha az pas hatası ve top kaybı yapmamız gerekiyordu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Güzel bir ambiyans vardı. Alanyaspor'a tekrar hoş geldin diyorum" açıklamasını yaptı.



Gökhan Gönül hazır mı?


Şu anda 3 kalecinin de formda olduğunu dile getiren Güneş, “İyi çalışıyorlar, kalecilerden memnunum. Tolga bugün görev aldı ve işini iyi yaptı. Gökhan'ın yeteneği ve kariyerini ise tartışmaya gerek yok ama şu anda onu koyduğumuz zaman sıkıntı yaşar diye riske etmedik. Şu anda ısınırken bile Olcay'ı sağa düşündüm. Gökhan bize lazım ama şu aşamada onu kullanmak doğru değil. Fizik olarak toparladı ve bu hafta daha da iyi olacak. Maç temposunda sıkıntı yaşarsak tekrar geri dönmeyelim dedik. Necip'te gayet iyi oynadı" ifadelerini kullandı.



“Sorunumuz yok"


Takımının oyun, yetenek ve karakter olarak sorunu olmadığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Ancak futbol maçlarında oynadığınız oyunla orantılı bu durum. Rakipten daha güçlü takımız ve oyuncularda bunu iyi yaptı. Bugün baktığımız zaman 16 oyuncumuz ve kalecilerle 18 oyuncumuz var iki de kenarda oyuncu... Oyun anlamında düzenimiz var. Herkes görevlerini iyi yapıyor. Dolayısıyla sorunumuz yok. Çıkıp sahaya herkes görevini yapacak ama yeterli olup olmadığını da göreceğiz" dedi.



“Hep üzerine koymalısınız"


“Bıraktığımız yerden gitmek değil onun üzerine gitmek ve eklemek durumundayız" diyerek açıklamalarına devam eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Biraz benim bağırmam normal. Bir tık daha hep üzerine koymalısınız. Siz daha iyi oluyorsanız doğru işler yapmalısınız. Şu anda oyuncularda yönetimde iyi niyetli. takviye olacak ve yönetimde uğraşıyor" şeklinde konuştu.



“Rekabette iyi bir sonuç çıkacaktır"


Güneş, Tolgay'ın geçen sene hazır olmadığını ve bu sene geride kalan yıla göre daha da iyi olduğunu vurgulayarak, “Bu sene daha iyi. İşini çok seviyor ve yetenekli. Atiba, Oğuzhan ve Tolgay iyi. Necip o bölgenin alternatifi. Aras da orada oynar. Bir futbolcu daha aldık. Maraton içerisinde değişiklikler olacaktır. O rekabette iyi bir sonuç çıkacaktır. 3 tane oyuncu gelebilir en az. Bakarsın hiçbiri olmaz 5 oyuncu olur" diye konuştu.



“Şampiyon takımın şampiyon olarak görünmesi önemli"


Stoper ve santrfor almaları gerektiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Lig farklı, Şampiyonlar Ligi farklı. Bugün hatalardan bir tanesi de oyuna giren oyuncularla beraber savunma da hatalar yaptık. Skor gelmiş hava sıcak yorgunluk da başlamış ama bunları aşacağız. Son dakikalarda atak olarak hem top kaybı yaptık bir de rakibe pozisyon veriyorsunuz. Bunlar Şampiyonlar Ligi'nde kaldırabilir hatalar değil. Bütün bu skor ne olursa olsun mazeret olarak da söylemek istemiyorum. Oyun anlamında gelişirsek takımı büyüteceğiz. Bir defa oyun disiplini olması ve kazanma isteğiyle oynamak önemli. Şampiyon takımın şampiyon olarak görünmesi önemli. Biz sonuçlar ne olursa olsun yapmamız gerekeni yapacağız. Gidenler kayıp tabii ki. Bunlar neden gitti demem gitmesini de istemem. Oynayamayanın gitmesini isterim. Şu anki oyuncularım kötü değil bunu demek istemiyorum. Mario, Gökhan, Sosa, İsmail çok katkı yaptı ama yeni gelecek olanlar, şimdiki oyuncular da onlar için de bu bir şans. O anlayışı da yerleştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta da hazır, uyumlu bir Konya ile oynayacağız. Zor maç olacak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

#Beşiktaş Haber
#Şenol Güneş
#Gökhan Gönül
8 yıl önce