|

Beşiktaş Hoffenheim maçı iptal edildi - Flaş haber

Beşiktaş Hoffenheim maçı iptal edildiği açıklandı. Bu akşam saat 19.30'da başlayan Beşiktaş Hoffenheim maçının aşırı yağış nedeni ile iptal edildiği bildirildi. Bu karşılaşmanın yarın oynanması planlanıyor. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:04 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:10 - 27/07/2016 Çarşamba
DHA

Beşiktaş Hoffenheim maçı yarıda kaldı. Aşırı yağış nedeniyle yarıda kalan Beşiktaş - Hoffenheim mücadelesi iptal edilerek yarına ertelendi.



Beşiktaş - Hoffenheim mücadelesi yoğun yağış nedeniyle 53. dakikada iptal edildi.



2016-2017 sezonu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş 2. hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim ile karşılaştı.


Tirol bölgesindeki Türk vatandaşların oldukça ilgi gösterdikleri mücadele maçın startıyla başlayan ve giderek şiddetin artıran yağmur ve fırtına yüzünden 53. dakikada iptal edildi.



SOL BEK OLCAY, 10 NUMARA OĞUZHAN ÖZYAKUP

Teknik direktör Şenol Güneş, Hoffenheim karşısına Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Olcay Şahan, Atiba, Necip, Aras, Oğuzhan, Kerim Frei ve Cenk Tosun'dan oluşan kadroyu sürdü.


6 aylık bir sakatlık sürecinden çıkan ve yeni yeni antrenman maçlarında görev almaya başlayan Rhodolfo'nun yerine Tosic stoperde görev alırken, Olcay Şahan sol bek olarak oynadı.


Jose Sosa'nın durumu netleşinceye kadar 10 numara problemini Oğuzhan ve Aras Özbiliz ile aşmayı düşünen Şenol Güneş, Al Hilal maçında 10 numarada oynattığı Aras'ı bu kez sağ kanatta denedi. Hoffenheim karşısında 10 numara olarak bu kez Oğuzhan Özyakup'u oynatan tecrübeli hoca, orta sahayı Atiba-Nacip ikilisinden oluşturdu.


Fenerbahçe'den transfer edilen milli sağ bek Gökhan Gönül ve İspanyol kaleci Fabricio da Beşiktaş formasıyla ilk maçına Hoffenheim karşısında çıkmış oldular.


İLK YARIDA TEK POZİSYON KERİM FREİ'DAN

Hakemin başlama düdüğünü çalmasıyla beraber başlayan yoğun yağmur oyun anlamında her iki takımı da olumsuz etkiledi.


Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısından akılda kalan tek pozisyon Olcay'ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan ve topu kaleciye nişanlayan Kerim'in girdiği pozisyondu.


Kerim Frei maçın 25. dakikasında attığı bir depar sonrası sol uyluk arka adalesinde zorlama hissedince tedbir amaçlı oyundan çıkarıldı ve yerine Andreas Beck girdi. Bu dakikadan itibaren Olcay Şahan sol öne geçerken, sol bek pozisyonunda Andreas Beck oynadı.


YOĞUN YAĞMUR İKİNCİ YARIDA DA ETKİLİ OLDU VE MAÇ İPTAL EDİLDİ

Maçın başında başlayan yağmur devre arasında etkisini iyice artırdı ve zaman zaman gök gürültülü fırtına şeklinde ikinci devrede de yağdı.


İlk yarıyı saha kenarında şemsiye altında seyreden Başkan Fikret Orman, ikinci yarıyı tribünden seyretmek istedi. Ancak Fikret Orman, yoğun yağış tribünlere bile etki edince yeniden saha kenarına inmek zorunda kaldı.


2. devrenin başlamasıyla da futbolcuların top oynamakta bir hayli zorlandığı görüldü. Yoğun yağış hızını azaltmayınca hakem Hirschbicler Bernd 53. dakikada maça 10 dakika ara verdi.


10 dakika sonra sahaya çıkan hakem, yağışın devam ettiğini görünce her iki kulübün de onayını alarak karşılaşmayı iptal etti



#Beşiktaş
#Hoffenheim
#Hazırlık maçı
8 yıl önce
default-profile-img