|

Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta heyecanı yaşanacak. Takımlar tüm hızı ile antrenmanlarına devam ediyor. Milli maçlar nedeni ile Süper Lig maçları bu hafta olmayacak. Lig'in 3. haftasında oynanacak Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:31 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 19:14 - 31/08/2016 Çarşamba
IHA
Beşiktaş Kardemir Karabükspor

maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'in 3. haftası Milli maçlar nedeni ile 11 Eylül'de oynanacak. Süper Lig'in 3. haftasındaki tüm maçlar 11 Eylül tarihinde başlayacak. İşte Beşiktaş'tan son haberler.



Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, U21 Takımı ile yaptığı antrenman maçıyla devam etti.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlılar, antrenman maçında U21 Takımını 4-0 mağlup etti. Maçta yeni transfer Caner Erkin ve transfer görüşmelerine başlanılan Atınç Nukan da 15 dakika görev aldı.



Beşiktaş, maç öncesi 30 dakika süren ısınma antrenmanı yaptı. Daha sonra koşular, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, 30'ar dakikadan 2 devre oynanan antrenman maçının ilk yarısını Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nun attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise Rhodolfo ve Aboubakar'ın attığı gollerle Beşiktaş, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.



Antrenmana tedavi olan Oğuzhan Özyakup ve milli takımlarda olan Cenk Tosun, Olcay Şahan, Aras Özbiliz, Ricardo Quaresma,


Atiba Hutchinson ve Dusko Tosic katılmadı.



Beşiktaş, hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.



Kardemir Karabükspor, Beşiktaş'tan puan almak istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, "Beşiktaş maçından iyi futbol ile puan veya puanlar almak istiyoruz." dedi.



Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını söyledi.



Beşiktaş'ın ligin en kaliteli ekiplerinden birisi olduğunu vurgulayan Gül, "Ligin ilk iki haftasında ortaya konulan başarılı oyunu Beşiktaş maçına da yansıtmak istiyoruz. Beşiktaş maçından iyi futbol ile puan veya puanlar almak istiyoruz. Maçın hazırlıklarına yarın başlayacağız. Hafta sonu da TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile bir hazırlık maçı düşünüyoruz." diye konuştu.



Gül, sakat olan Yatabare'nin tedavisinin devam ettiğini, Rodic, Traore, Gaman ve Poko'nun ise ülkelerinin milli takımlarına çağrıldığı için çalışmalara katılamayacaklarını sözlerine ekledi.



#Beşiktaş
#Kardemir Karabükspor
#Spor Toto Süper Lig
#Maç ne zaman
#Maç saat kaçta
8 yıl önce