|

Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle-beIN Sports canlı yayın

Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izlemek için hemen tıkla. beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak karşılaşmanın tüm detaylarını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş Vodafone Arena'da Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı beIN Sports'tan canlı olarak izleyebilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.

Yeni Şafak
20:03 - 20/05/2017 Saturday
Güncelleme: 20:06 - 20/05/2017 Saturday
Diğer
​Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle-beIN Sports canlı
​Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle-beIN Sports canlı

Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. beIN Sports canlı yayın sayfasını sizlerle paylaşıyoruz. Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam 68 puanlı lider Beşiktaş, Vodafone Arena'da 43 puanlı Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Kara kartal şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan biri olan Kasımpaşa maçının kazanmak istiyor. Saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş Kasımpaşa maçını beIN Sports kanalından canlı olarak takip edebilir, maçtan istatistikleri, notları ve son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.


Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Beşiktaş'a konuk olacak. Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Atiker Konyaspor'a 2-0 mağlup olarak kupaya veda eden ve gözünü lige çeviren lacivert-beyazlılar, lider Beşiktaş'ı yenerek moral depolamak istiyor.


Ligde oynadığı son 2 karşılaşmada Galatasaray'ı 3-1, Çaykur Rizespor'u da 4-2 yenerek 6 puan toplayan teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, geride kalan 31 haftada topladığı 43 puanla 7. basamakta yer alıyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ise topladığı 68 puanla, en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in 2 puan önünde lider durumda bulunuyor. İki takım arasında ligin 15. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 2-1 kazandı.

Lacivert-beyazlılarda Atiker Konyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sakatlık geçirerek sezonu kapatan Fode Koita'nın yanı sıra rövanşta kırmızı kart gören Turgut Doğan Şahin, Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek. Galatasaray ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyuna devam edemeyen ve ardından 2 resmi maçta forma giyemeyen kaptan Adem Büyük'ün durumu ise belirsizliğini koruyor.

Beşiktaş ile Kasımpaşa 28. randevuda-

Beşiktaş ile Kasımpaşa, bu akşam yapacakları maçla lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 27 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 18'ini Beşiktaş kazandı, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı. Beşiktaş'ın 56 golüne, Kasımpaşa 23 golle cevap verdi.

- Beşiktaş 3 maçtır kazanamıyor -
Medipol Başakşehir ile girdiği şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan lig lideri Beşiktaş, yarınki rakibi Kasımpaşa'yı 3 maçtır yenemezken, son 2 karşılaşmada ise mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, rakibi karşısında son galibiyetini 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda 5-1'lik skorla aldı. İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maç 3-3 bitti. İkinci yarıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçta da Kasımpaşa, sahasında 2-1 galip gelerek, rakibine 2016-2017'de ligde ilk yenilgisini tattırdı. Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963'te hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yaptı.
Beşiktaş, en zorlu mücadelelerinden birini verecek-
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında önde olan Beşiktaş, bu sezonki en kritik maçlarından birini 32. haftada Kasımpaşa'ya karşı oynayacak. Süper Lig'de Bursaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek iki haftalık kötü gidişe "dur" diyen siyah-beyazlı takım, 32. haftada bu sezon kazanmakta zorlandığı ilk 7 sıradaki takımlardan Kasımpaşa ile 20 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacak. Sıralamada kendisinden sonra gelen 6 takıma karşı yaşadığı puan kayıplarıyla dikkati çeken Beşiktaş, ilk yarıda mağlup olduğu rakibinden rövanşı da almaya çalışacak.
- İlk 7 sıradaki takımlar karşısında 16 puan kaybetti -
Bu sezon en fazla puan kaybını sıralamanın ilk 7 basamağında bulunan takımlara karşı yaşayan siyah-beyazlılar, kendisinden sonra gelen 6 takıma toplam 16 puan kaptırdı. Beşiktaş, 8 ila 18. sırada bulunan 11 ekip karşısında ise sadece 9 puan yitirdi. İlk 7'de yer alan ekipler içinde Beşiktaş'ın en fazla puan kaybettiği takım ise şampiyonluk yarışına devam eden Medipol Başakşehir oldu. Beşiktaş, 2 puan gerisinde yer alan turuncu-lacivertli ekibi bu sezon yenmeyi başaramadı. Rakibiyle sahasında 1-1 berabere kalan, deplasmandaki karşılaşmadan ise 3-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, böylece bu maçlarda 5 puan kaybı yaşadı.

Bu sezon sadece bir kez derbi zaferi yaşayabilen siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı maçlarda toplam 6 puan kaybetti. Fenerbahçe ile ligde oynadığı iki maçta da berabere kalarak 4 puan kaybeden Beşiktaş, tek derbi galibiyetini ise Galatasaray'a karşı ligin ikinci yarısında aldı. Siyah-beyazlılar, dördüncü sırada yer alan sarı-kırmızılı rakibiyle ligin ilk yarısında oynanan maçta 2-2 berabere kaldı.

- Trabzonspor, Beşiktaş'a engel olamadı -
Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda en büyük yarayı ilk 7 içinde bulunan takımlar verirken, siyah-beyazlıların yüzü bu sıralamada bir tek Trabzonspor'a karşı güldü. Siyah-beyazlılar, Karadeniz temsilcisiyle bu sezon oynadığı iki maçı da kazanarak hanesine 6 puan yazdırmayı başardı.
- Gözler Kasımpaşa maçında -
Siyah-beyazlı ekip, puan cetvelinin 6. basamağında bulunan Antalyaspor karşısında birer galibiyet ve beraberlik alırken, Kasımpaşa'ya ligin ilk yarısında 2-1 mağlup oldu. Ligin 32. haftasında 20 Mayıs Cumartesi günü Vodafone Arena'da Kasımpaşa'yı ağırlayacak siyah-beyazlılar, ilk 7 sıradaki ekiplere karşı son mücadelesini verecek. Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerse hem rakibinden rövanşı alacak hem de ilk 7 sıradaki ekiplere karşı yaşadığı şanssızlığı sonlandıracak. Siyah-beyazlı takım, alacağı olası galibiyetle sezonun son iki haftasına avantajlı girecek. Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesinin ardından alt sıralarda yer alan Gaziantepspor ve Osmanlıspor ile yapacağı maçlarla sezonu tamamlayacak.
- Mahmutyazıcıoğlu: "Beklemediğimiz puan kayıpları oldu" -
Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bu sezon şanssız puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Beşiktaş'ın kalan haftalarda bütün maçlarından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, "Fenerbahçe maçında şanssız bir golle kritik haftalarda önemli puan kaybı yaşadık. Bu sezon beklemediğimiz puan kayıpları oldu ama ligin en az puan kaybeden takımıyız." diye konuştu. Siyah-beyazlı takımın Bursaspor maçında elde ettiği 3 puanla kara bulutları dağıttıklarını kaydeden Mahmutyazıcıoğlu, "Bursaspor maçında alınan galibiyet, takımın öz güvenini yerine getirdi. Oluşturulmaya başlanan olumsuz hava dağıldı. Beşiktaş yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla şampiyonluğa her zamankinden daha fazla inanıyor. Kasımpaşa maçını da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
#Beşiktaş
#Kasımpaşa
#Spor Toto Süper Lig
#32. Hafta
#Canlı izle
#Canlı skor
#Süper Lig
7 years ago