|

Beşiktaş Monaco maçı şifresiz mi hangi kanalda?

Beşiktaş Monaco maçı şifresiz mi saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, ilk 2 maçta 6 puan aldı. Beşiktaş Monaco'yu geçerek 3'te 3 yapmak istiyor. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:53 - 17/10/2017 Salı
Diğer
Beşiktaş Monaco maçı şifresiz mi saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.
Beşiktaş Monaco maçı şifresiz mi saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.

Beşiktaş Monaco maçı şifresiz mi saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle paylaştık. Beşiktaş, üçüncü maçında Fransa temsilcisi Monaco ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ MONACO ŞİFRESİZ Mİ? MAÇ SAAT KAÇTA?

Monaco'daki II. Louis Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek. Karşılaşma TRT ve Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Ligde kötü günler geçiren ve oynadığı son 3 maçtan sadece 1 puan alan Beşiktaş, Fransa'da moral bulmaya çalışacak.

Gruptaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden daha sonra Leipzig'i Vodafone Park'ta 2-0'la geçen siyah-beyazlı ekip, Monaco deplasmanından puanla dönmesi halinde gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakalayacak.

Gözler Babel ve Talisca ikilisinde

Beşiktaş'ın Monaco ile oynayacağı maçta gözler Ryan Babel ve Anderson Talisca ikilisinde olacak.

Siyah-beyazlı ekibin bu sene aldığı iki Avrupa galibiyetinde de rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncular, performanslarıyla Beşiktaş'ın 90 dakika sonunda alacağı sonucu belirleyen faktörlerden olacak. İki futbolcu, yapılan iki karşılaşmada ikişer kez fileleri havalandırmayı başardı.

Caner Erkin ceza sınırında

Bu sezon Süper Lig'de sarı kart cezası sınırında bulunan Caner Erkin, Avrupa'da da aynı sıkıntıyla karşı karşıya.

Porto ve Leipzig maçlarında iki sarı kart gören tecrübeli oyuncu, Monaco karşısında da kart görmesi halinde cezalı duruma gelecek ve grubun dördüncü maçında forma giyemeyecek.

#Beşiktaş
#Monaco
#UEFA Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce
default-profile-img