|

Beşiktaş Olimpiakos CANLI izle! BJK Olimpiakos maçı kaç kaç?

BJK Olimpiakos TRT CANLI izle! Beşiktaş Olimpiakos kaç kaç? UEFA Kupası son 16 rövanş maçında Beşiktaş Olympiakos maçı bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak. Yunan ekibi ilk maçı evinde temsilcimiz siyah beyazlılarla 1-1 beraber kalmıştı. Bu skorla avantajı elinde tutan kara kartal evinde galip gelmek istiyor. UEFA Avrupa Kupası son 16 maçının muhtemel 11'leri ve maçın canlı yayın bilgileri haberimizde. Beşiktaş Olimpiakos TRT'den CANLI olarak yayınlanacak.

Yeni Şafak
19:38 - 16/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:31 - 16/03/2017 Perşembe
Diğer
BJK Olimpiakos maçı kaç kaç? sorusunun yanıtı ve canlı yayın bilgileri haberimizde.
BJK Olimpiakos maçı kaç kaç? sorusunun yanıtı ve canlı yayın bilgileri haberimizde.

Nefesler tutuldu maç saati bekleniyor. Beşiktaş Olimpiakos maçı canlı TRT ekranlarından yayınlanacak. Futbolseverlerin nefeslerini tuttuğu dev maç için geri sayım başladı. Vodafone Arena'da saat 21.00'de başlayacak olan maçta büyük avantaj Beşiktaş'ta. Maç anında Beşiktaş (BJK) Olimpiakos maçın kaç kaç olduğunu, canlı anlatımını ve canlı skorunu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. TRT canlı yayın bilgilerine haberimiz üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Vodafone Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacak.


İki takımın ilk 11'i şöyle;



BEŞİKTAŞ:

Fabri, Mitrovic, Tosic, Adriano, Gökhan Gönül, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar


OLYMPİAKOS:

Leali, Figueiras, Retsos, da Costa, Cissokho, Cambiasso, Romao, Fortounis, Manthatis, Elyounoussi, Ansarifard




mek için tıklayınız


Beşiktaş Olimpiakos canlı:




Olympiakos Teknik Direktörü Vouzas: "Tur atlamak için bütün şartları zorlayacağız"



Cambiasso: "Hücuma çıkma oranımızı yüksek tutarsak başarılı olacağımıza inanıyorum"



Olympiakos Teknik Direktörü Vasilis Vouzas ve Arjantinli futbolcusu Estaban Cambiasso, yarın Beşiktaş ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular. Yunan teknik adam, "Tur atlamak için bütün şartları zorlayacağız. Bunun için Beşiktaş'tan önce gol atmamız lazım. Oyun planımızda büyük farklılıklar olmayacak" diye konuştu. Beşiktaş'tan daha fazla topa sahip olmaları gerektiğini vurgulayan Vouzas, "Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunun bilinci içindeyiz. Topa sahip olma oranının yüksek olduğunu da biliyoruz. İyi savunma yapıp topu ayağımızda tutmamız gerekiyor. Psikolojik olarak ilk oyunun skoru lehimize gözüküyor. Her iki takımın da değişik planı var. Maçta yarın bu planların oluşacağını düşünüyorum, umarım bizim planımız üstün gelir" diye konuştu. Olympiakos'un tecrübeli Arjantinli futbolcusu Estaban Cambiasso ise, ilk maça göre farklı bir oyun planı olmayacağını ifade ederek, "Beşiktaş topa sahip olma oranı yüksek bir takım. Savunmada da güçlüler. Önlemlerimizi bu yönde aldık. Hücuma çıkma oranımızı yüksek tutarak başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.








#Beşiktaş Olimpiakos CANLI
#BJK Olimpiakos
#Beşiktaş
#Olimpiakos
#UEFA
#UEFA Avrupa Kupası
#Beşiktaş Olimpiakos canlı izle
#Beşiktaş Olimpiakos kaç kaç?
7 yıl önce