|

Beşiktaş Porto maç özeti - Beşiktaş Porto resitali

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Porto maç özeti haberimizde. Avrupa'daki temsilcimiz Beşiktaş ligde iyi bir başlangıç yaptı. Porto'yu evinde 3-1'lik skorla geçerken oynadığı oyunla da güven verip rakiplerine göz dağı verdi. Portekiz temsilcisi Porto ise 5 haftadır kalesinde gol görmüyordu. İşte Beşiktaş Porto maç özeti ve golleri...

Yeni Şafak
11:35 - 14/09/2017 الخميس
Güncelleme: 11:36 - 14/09/2017 الخميس
Diğer
Beşiktaş Porto maç özeti ve golleri haberimizde.
Beşiktaş Porto maç özeti ve golleri haberimizde.

Beşiktaş Porto özet... UEFA Şampiyonlar Ligi ilk maçları oynandı. Temsilcimiz Beşiktaş dün akşam 21.45'te başlayan maçta rakibi Porto'yu 3-1 mağlup etti. Oynadığı güzel futbolla taraftarın takdirini kazan Beşiktaş, sahaya çıktığı ofansif kadroyla da daha hücum bir futbol oynadı. Pepe-Tosic-Caner ve Adriano'nun uyumu ise dikkatlerden kaçmayan diğer ayrıntıydı. Şenol Güneş'in baskı yediği anda Oğuzhan'ın yerine Medel'i alması, Quaresma yerine de Negrodo'yu alması ise, Güneş'in futbolu doğru takibi olarak yorumlandı. Grupta bir diğer maç ise Monaco ve Leipzig arasında oynandı ve 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Porto Beşiktaş özet izle

Geçen sezon olduğu gibi 2017-2018'de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve tarihinde 7. kez Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda yer alan siyah-beyazlı takım, Süper Lig'deki Kardemir Karabükspor karşılaşmasına göre 4 değişiklikle Porto karşısına çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de görev verdiği Necip Uysal, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo'yu G Grubu ilk mücadelesinde yedek soyundurdu. Güneş, lig mücadelesinde dinlendirdiği Cenk Tosun, Adriano Correia ve Ricardo Quaresma'yı ilk 11'de sahaya sürdü.


Beşiktaş taraftarı izleyemedi

Siyah-beyazlı takım için büyük önem taşıyan karşılaşmayı Beşiktaşlı taraftarlar izleyemedi.

Beşiktaş'ın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon ile yaptığı ilk karşılaşmada yaşanan taraftar olayları sonrası UEFA'nın her iki kulübe verdiği 2 yıl ertelemeli men cezası sonrası siyah-beyazlıların yönetim kurulu, bu sezon Avrupa kupalarına taraftar götürmeme kararı almıştı.

Yönetim kurulunun bu kararına rağmen Porto'ya gelen bazı Beşiktaşlı taraftarların ev sahibi ekibin seyircileri arasında karşılaşmayı izlediği görüldü.


Aboubakar eski takımına karşı oynayamadı

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Porto'nun golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, cezası nedeniyle eski takımına karşı forma giyemedi.

Siyah-beyazlı takımın 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile yaptığı karşılaşmada rakibine yaptığı hareketin ardından kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Aboubakar, bu cezasını Beşiktaş karşılaşmasıyla tamamladı. Geçen sezon Beşiktaş'ın Olympique Lyon ile oynadığı iki Avrupa Ligi karşılaşmasında yer alamayan Kamerunlu oyuncu, siyah-beyazlı ekibe karşı da Porto'yu yalnız bıraktı.


Portekiz temsilcisinde Aboubakar'ın yanı sıra Maxi Pereira da cezası nedeniyle Beşiktaş karşısında oynayamadı.

UEFA Gençlik Ligi'nde Porto ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 5-1 kazandı. Bazı Portolu taraftarların takımlarının eski oyuncusu Quaresma'nın isminin yazılı olduğu formalarla maça gelmesi dikkati çekti. Portekizli futbolseverler, futbolcuların anonsu sırasında Beşiktaşlı futbolcu Pepe ile Quaresma'yı alkışladı.

Bu arada G Grubu ilk maçında Beşiktaş'ı konuk eden Porto, resmi Twitter hesabından siyah-beyazlı takıma yönelik "Hoş geldin" mesajı paylaştı.

#Beşiktaş
#Porto
#Beşiktaş Porto özet
#Beşiktaş Porto maç özeti
#BJK Porto
٪d سنوات قبل