|

Beşiktaş Porto maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş Porto maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta oynanacak? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:19 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:24 - 18/11/2017 Cumartesi
IHA
Beşiktaş Porto maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta oynanacak? sorusunun yanıtı haberimizde. ​
Beşiktaş Porto maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta oynanacak? sorusunun yanıtı haberimizde. ​

Beşiktaş Porto maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta oynanacak? sorusunun yanıtı haberimizde. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto ile 21 Kasım Salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmaları ile başladı. Antrenmanda İstasyon koşuları, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Akhisar maçında süre alan futbolcular, antrenmanı salonda yapılan rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

BEŞİKTAŞ PORTO MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto ile 21 Kasım Salı günü oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, biletler öncelikli olarak Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda geçerli kombine kart sahipleri için saat 11.00'de satışa sunulacak. Öncelikli bilet satışları 18 Kasım Cumartesi saat 10.00'da son bulacak. Biletlerin genel satışına ise aynı gün saat 11.00'de başlanacak.

#Beşiktaş
#Porto
#Beşiktaş Porto
#Beşiktaş Porto maçı saat kaçta
#BJK
6 yıl önce
default-profile-img