|

Beşiktaş RB Leipzig maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi C Grubu maçlarında kendi evinde Almanya temsilcisi RB Leipzig ile karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise maçın hangi kanalda izleneceğini merak ediyor. Peki Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda?

Yeni Şafak
10:49 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 11:07 - 26/09/2017 Salı
Diğer
Beşiktaş, Leipzig ile bu akşam karşı karşıya geliyor.
Beşiktaş, Leipzig ile bu akşam karşı karşıya geliyor.
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde ikide iki yapmak istiyor. Deplasmanda Porto’yu yenerek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, bu akşam Alman rakibi Leipzig’i de yenmek ve ikide iki yapmak istiyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı ise belli oldu. Bu akşam saat
21.45’te
oynanacak mücadele
TRT 1
ekranlarından şifresiz olarak izlenecek.
Bruma’dan Vodafone Park uyarısı

RB Leipzig forması giyen Portekizli oyuncu Bruma, Vodafone Park’ın atmosferine vurgu yaparak, Beşiktaşlı taraftarların çok ateşli olduğunu söyledi.

Bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde 21.45’te Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşılaşacak RB Leipzig’de Galatasaray’ın eski oyuncusu Bruma Alman basınına konuştu. Beşiktaş’ın iyi bir takım olduğunu belirten Bruma, "Ama ne olursa olsun biz İstanbul’da 3 puan alacak kadar iyiyiz. İyi konsantre olmak ve atmosferden etkilenmemek çok önemli" dedi.


Vodafone Park’ın atmosferine vurgu yapan genç yıldız, "Gürültülü bir atmosfer olacak. Beşiktaş taraftarları çok ateşli. Ama zaten futbolu güzel yapan şey de bu" diye konuştu.

Bruma, siyah-beyazlı takımın yıldız isimlerine de dikkat çekerek, "Babel, Cenk ve Quaresma’dan oluşan hücum hattı inanılmaz. Ayrıca defansta Pepe gibi tutkulu biri var. Bazen çok acımasız gözüküyor ama süper birisi" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş, galibiyet peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında RB Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ikinci galibiyetini alarak Devler Ligi’nde önemli bir adım atmak istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Beşiktaş, bu akşam 21.45’te sahasında Alman ekibi RB Leipzig ile mücadele edecek. Mücadelenin orta hakemi Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev olurken, yardımcı hakem olarak ise Anton Averianov ve Tikhon Kalugin görev yapacak.


Sahasında ilk kez

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında Porto deplasmanından 3 puanı 3-1’lik skorla alan siyah-beyazlılar, Devler Ligi’nde üst üste ikinci galibiyeti almanın hesaplarını yapıyor. Alman ekibi RB Leipzig’i de evinde devirmeyi hedefleyen Kartal, Vodafone Park’taki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak istiyor.

Derbi sonrası

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan siyah-beyazlı ekip, zorlu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup’un kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş ise hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti. Olaylı derbiden çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe mağlubiyetini Leipzig, galibiyeti ile unutmanın peşinde.

Adriano çalışmalara başladı

Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan ve derbide forma giyemeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano, Leipzig karşısında Teknik Direktör Şenol Güneş’in görev vermesini bekleyecek. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Adriano’nun Şenol Güneş’in forma şansı tanıması halinde sağ bekte görev yapması bekleniyor.

#Beşiktaş
#Leipzig
#Maç hangi kanalda?
7 yıl önce