|

Beşiktaş RB Liepzig maçı hangi kanalda? Maç bugün mü?

Beşiktaş RB Leipzig maçı hangi kanalda ve saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında Beşiktaş, sahasında Leipzig'i ağırlayacak. Karşılaşmanın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu haberimizden görebilir, son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:37 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:38 - 26/09/2017 Salı
IHA
Beşiktaş RB Liepzig maçı hangi kanalda, saat kaçta?  ​
Beşiktaş RB Liepzig maçı hangi kanalda, saat kaçta? ​
Beşiktaş
RB Leipzig maçı hangi kanalda
yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak? Taraftarların merak ettiği bu sorunun yanıtını ve maça dair tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.
UEFA Şampiyonlar Ligi
'ndeki tek temsilcimiz
Beşiktaş
, G Grubu ikinci maçında Alman ekibi RB
Leipzig
'i Vodafone Park'ta konuk ediyor. Zorlu mücadeleden galip ayrılmak isteyen ve grupta 3 puan ile zirvede yer alan Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı. Beşiktaş Leipzig maçı yarın akşam 21.45'te başlayacak ve mücadele TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. İşte zorlu maç öncesindeki son gelişmeler.
BEŞİKTAŞ LEIPZIG MAÇI ÖNCESİ ŞENOL GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları RB Liepzig maçı öncesinde konuştu. Güneş, zor bir maça çıkacaklarını ve kazanmak istediklerini söyleyerek, “Kazanırsak 6 puana ulaşacağız. Grupta avantaj yakalamış oluruz ama hiçbir şeyin henüz garantisi yok” dedi.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında sahasında Alman ekibi RB Liepzig’i konuk edecek olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gruptaki ikinci maçlarına çıkacaklarını söyleyen Güneş, “Monaco-Porto maçı da çok önemli. Grupta denk takımlar var. 4. torbada olmasına rağmen diğer takımlardan hiçbir farkı olmayan ve daha üstün olduğunu düşündüğümüz bir takım Liepzig. Çok koşan ve disiplinli bir ekip. Almanya Ligi’nde iyi bir çıkış yaptığı için iyi bir takım görüntüsü var. Oynadıkları oyun, diğer Şampiyonlar Ligi takımlarına göre daha sürpriz yapabilecek bir kapasitede. Kontratak oynamayı da iyi beceriyorlar. Hücumdaki 2 forvet sürekli baskı yapıyor. Kanatları da hücumu destekleyen yetenekli bireysel oyunculardan kurulu bir takım. Akıllı, sabırlı ve dikkatli oynamamız gereken bir maç. Zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak bugün son idmanımızı yapıp yarınki maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



“Yağmur yağınca ‘Bana ördek mi diyorsun’ diye alınganlık gösterenler var”
Hazırlık maçları da dahil olmak üzere her maçı kazanmayı düşünerek hareket ettiklerini belirten Güneş, “Oynayacağımız oyunu futbolun doğrularını düşünerek sahaya yansıtacağız. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Bunun içinde tabii ki 3 günde bir maç yapmak var, haftada bir oynamak var. Gençlerbirliği maçını milli maçlar sonrasında Cuma günü oynayacağız. 2 günde de bir olsa bu maçlar oynanacaktır. Önemli olan yağmur yağdığı zaman şikayet etmek yerine, yağmur yağdığını söylemek, yağmur yağdığını bilmek ve gerekirse şemsiyeyle sokağa çıkmaktır. Bir de yağmur yağıyor diye birine söylediğinizde “Bana ördek mi diyorsunuz” diye alınganlık gösterenler var. Buna da diyebilecek bir şey yok” diye konuştu.

“Biz kimseyi provoke etmedik”

Kimseye beyanat vermediği halde beyanatları çıktığını söyleyen Güneş, “Bir yazı yazıyorsanız ve kamuoyu oluşuyorsa bunlar bana ait değil. Sorularınızla ilgili yapacağım konuşmaların ne Beşiktaş’a ne de başka takıma yararı var. Benim sevilmeye de ihtiyacım yok. Siz yeter ki işinizi ve ülkenizi sevin bana yeter” dedi. Her maçta hakem hataları olabileceğini söyleyen Güneş, “Geçen sene Dinamo Kiev maçında da oldu, Napoli’de de oldu. Lehimize, aleyhimize hatalar oluyor. Geçen maçta bize bir sürü küfür edildi, üstümüze para atıldı. Gökhan’ı kadroya almadım, Lens’i oyuna geç aldım. Kimseyi provoke etmedik. Caner oynadı, kimseyi provoke etmedi. Yalnızca maçtan sonra dizlerinin üstüne çöktü. Bir pozisyon oldu ve hakem buna faul verdi. Faul müydü? Hakeme döndüm ve “Artistlik yapıyor niye faul veriyorsun” dedim. Çıkarken yine anama küfür ettiler. Olabilir, küfür etmeye yemeye müsait bir milletiz. Ama sonrasında iş saha kapatmaya geldiğinde durum değişiyor. Kendimle ilgili savunmaya ihtiyacım yok. Eğer ağzımdan kötü kelime çıktıysa bunu da tasvip etmem. Olumsuz olan bir şeyi doğru bulmak ne bana ne de doğru iş yapana yakışır. Yakışan varsa da bilemem” açıklamalarında bulundu.



“Kazanırsak 6 puan alırız ve avantaj olur”
İlk 11’le ilgili olarak bilgi vermeyen Güneş, taktikle ilgili olarak da, “Henüz bir taktik yapmadık, rakiple ilgili konuştuk. Pazar günü de Trabzonspor maçımız var. Buradaki amacımız yarına kadar kendimizi hazırlamak. Takımla ilgili ve taktik anlayışla ilgili bilgiler verdik. Taktik anlayışla ilgili olarak yarın görürsünüz” dedi. Galibiyet halinde 6 puana çıkacaklarını, kaybetmeleri halinde ise hiçbir şeyin bitmeyeceğini söyleyen Güneş, “Biz kendi oyunumuzu oynayacağız ve sonucun ne olacağını göreceğiz. Bu maçı kaybedersek telafisi var, kazanırsak da sadece avantaj yakalarız. Garanti vermek için sahada oynamak lazım. Maç kazanmak için de her yol mubah değil. Biz sadece kendi futbolumuzu oynayacağız” dedi.

“Medel elinden geleni yapıyor”

Derbi maçta sağ bekte oynayan Medel’le ilgili olarak da tecrübeli teknik adam, “Medel elinden geleni gösterdi. Topa çıktı, penaltı verilir verilmez, hakem verdi penaltıyı. Belki burada 2 metre geride de durabilirdi. Onun dışında oyunda elinden gelen gayreti gösterdi. Gökhan ve Adriano olmadığı zaman burada düşünülebilir. Takım içinde başka yerde de oynayabilir. Takımın oynamaya yakın oyuncuları belli olsa bile zaman zaman bireysel değişiklikler olacaktır. Oyun içinde bunlar yapılabilir. İyi niyetli ve gayretli şekilde çalışıyor kendisi” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.

Devler Ligi’nde ikinci hafta heyecanı yarın ve 27 Eylül Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcisi Beşiktaş, ikinci hafta mücadelesinde yarın saat 21.45’te Alman ekibi Leipzig ile sahasında karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçlarının programı şu şekilde:

26 Eylül Salı

21.45 APOEL - Tottenham

21.45 Borussia Dortmund - Real Madrid

21.45 Monaco - Porto

21.45 Beşiktaş - Leipzig

21.45 Manchester City - Shakhtar Donetsk

21.45 Napoli - Feyenoord

21.45 Spartak Moskova - Liverpool

21.45 Sevilla - Maribor

27 Eylül Çarşamba

19.00 Karabağ - Roma

21.45 Juventus - Olympiakos

21.45 Sporting Lizbon - Barcelona

21.45 Atletico Madrid - Chelsea

21.45 Anderlecht - Celtic

21.45 Paris Saint-Germain - Bayern Münih

21.45 CSKA Moskova - Manchester United

21.45 Basel - Benfica

#Beşiktaş
#RB Leipzig
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#G Grubu
#maç hangi kanalda
#maç saati
6 yıl önce
default-profile-img