|

Beşiktaş Real Valladolid maçı canlı izle-Dsmart canlı izle

Beşiktaş Real Valladolid maçı canlı izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. D-Smart canlı izlemek için sayfamıza bakabiliriz. Beşiktaş, bu akşam saat 21.00'da Real Valladolid ile hazırlık maçına çıkacak. Bu karşılaşmayı D-Smart kanalından seyredebilirsiniz. Beşiktaş Real Valladolid maçının son gelişmelerini ve canlı izleme sayfasını sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
20:19 - 25/07/2017 Salı
Güncelleme: 20:55 - 25/07/2017 Salı
Diğer
​Beşiktaş Real Valladolid maçı canlı izle-Dsmart canlı izle
​Beşiktaş Real Valladolid maçı canlı izle-Dsmart canlı izle

Beşiktaş Real Valladolid maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Beşiktaş hazırlık maçında bu akşam İspanya'nın Real Valladolid takımıyla karşı karşıya geliyor. D-Smart smartspor 77. kanaldan canlı yayınlanacak karşılaşmayı izlemek için üye olmak gerekiyor. Beşiktaş Valladolid canlı anlatım sayfasından mücadelenin önemli dakikalarını ve golleri anbean takip edebilirsiniz. İşte Beşiktaş Real Valladolid maçı Dsmart canlı izleme erkanı ve son gelişmeler.

Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına sabah basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre İspanya'da kampta bulunan siyah-beyazlılarda kadroya dün akşam dahil olan Ricardo Quaresma da takımla çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Marbella Futbol Merkezi'nde gerçekleştirilen idmanda oyuncular, pas, top kontrolü ve dar alanda kontrol pas çalışmaları yaptı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar, şut çalışması ve minik kale maçla sona erdi.

Beşiktaş, yeni sezon çalışmaları kapsamında bu akşam TSİ 21.00'de İspanya temsilcisi Real Valladolid ile bir hazırlık maçı oynayacak.

#Beşiktaş
#Real Valladolid
#Canlı izle
#D-Smart
#hazırlık maçı
7 yıl önce