|

Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank derbisinde şok

Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank Basketbol derbi maçının son dakikalarında, hakemler ve takımlar kötü tezahürat nedeniyle soyunma odasına gitti. Maçın son anlarında yaşanan bu gelişmenin ardından oyun durdu.

Yeni Şafak
21:49 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:08 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank derbisinde şok
Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank derbisinde şok

Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank maçının 4. periyodunun son dakikalarında şok gelişme yaşandı. Beşiktaş Sompo Japan - Galatasaray Odeabank derbisinde yapılan 3. anonsun ardından hakemler ve Sarı-kırmızılı takım soyunma odasına gitti.



Ayrıntılar geliyor...





Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray Odeabank maçından notlar - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan derbi maça, siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.



Kulüpler arasındaki anlaşma gereği Galatasaraylı taraftarlar müsabakaya alınmazken, Beşiktaşlı taraftarlar 3 bin 200 kişilik kapasiteli Beşiktaş Akatlar Arena'yı tamamen doldurdu. Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan siyah-beyazlı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destekte bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar, bir dönem siyah-beyazlı takımı da çalıştırılan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman aleyhine uzun süre tezahürat da yaptı.



#Beşiktaş Sompo Japan
#Galatasaray Odeabank
#Spor Toto Basketbol Süper Ligi
#Derbi
#kötü tezahürat
7 yıl önce