|

Bursa Haber: Trafik kazası: 2 yaralı

Bursa Haber: Hafif ticari aracın çarptığı kadın ve 3 yaşındaki kızı yaralandı.

Yeni Şafak
12:44 - 21/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:45 - 21/10/2017 Cumartesi
AA
Bursa Haber: ​Hafif ticari aracın çarptığı kadın ve 3 yaşındaki kızı yaralandı.
Bursa Haber: ​Hafif ticari aracın çarptığı kadın ve 3 yaşındaki kızı yaralandı.

Bursa Haber: Orhangazi ilçesinde, hafif ticari aracın çarptığı kadın ve 3 yaşındaki kızı yaralandı. Servet A. (36) yönetimindeki 25 SE 360 plakalı hafif ticari araç, Bursa-Yalova karayolu Muradiye Mahallesi yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Hatice (36) ve kızı Yüşra Dağ'a (3) çarptı.

Yaralanan anne ve kızı, 112 Acil Servis ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi. Öte yandan, kazanın ardından kaçtığı öne sürülen Servet A, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Bursa jandarmadan dev uygulama

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan huzur uygulamasında bir gecede 2 bin 500 kişi ile 670 araç sorgulandı. Aranan 12 şahsı yakalayan jandarma ekipleri, kumar oynattıkları tespit edilen derneklere de gece baskını yaptı.Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, dün gece Yıldırım ilçesindeki bazı mahallelerde huzur operasyonu yaptı. Yalova yolu üzerindeki jandarma komutanlığından çıkan, aralarında komando ve JÖH timlerinin de bulunduğu ekipler Yıldırım ilçesindeki geniş çaplı operasyona başladı.Jandarma ekiplerinin ilk durağı Samanlı Mahallesi oldu. İstihbarat şubesinin çalışması neticesinde kumar oynatıldığı tespit edilen bir derneğe yapılan baskında ele geçirilen kumar makineleri ile şans toplarına ve tombala kartlarına savcılık kararıyla el konuldu. 2’inci durak olan Karapınar Mahallesi’nde narkotik ve bomba arama köpeklerinin de katıldığı baskında aranan 12 şahıs yakalandı. Bir miktar uyuşturucu maddenin ele geçirildiği uygulamada 91 iş yeri kontrol edildi. 7 araca cezai işlem uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.Yapılan bu tür uygulamaların mevcut huzur ve güven ortamının devamı, vatandaş nezdinde güvenlik algısına yönelik farkındalık oluşturmasına katkı sağlayacağını belirten yetkililer, huzur operasyonlarının aralıksız devam edeceğini belirtti.


#Orhangazi
#Trafik kazası
#Bursa
#Bursa haber
6 yıl önce
default-profile-img