|

Bursa'daki PTT şubesi soygunu kameralara yansıdı - Video izle

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki PTT şubesinde gerçekleşen soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı. Bursa'daki soygun anını haberimizdeki videodan izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:41 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:46 - 8/12/2016 Perşembe
AA

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki PTT şubesinde gerçekleşen soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı.



Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesine bağlı Emirsultan Mahallesi Narlı Sokak'taki PTT Şubesi'nde 16.30'da sıralarında meydana gelen soygun güvenlik kameralarınca kaydedildi.





Görüntülerde, 30-35 yaşlarındaki eli silahlı bir kişinin şubeye girerek beklemesi, gişenin arkasına geçerek görevli iki kadını tehdit etmesi ve daha sonra silahı gösterip toplamda 11 bin lirayı alıp kaçması görülüyor.



Bu arada, soygunun gerçekleştiği PTT şubesinde gişe görevlisi olarak çalışan Bilgeser Sütcü'nün eşi Alptekin Sütcü, eşinin soygun anında yaşadıklarını gazetecilere anlattı.



Sütçü, eşinin aktardıklarına göre, şubeye gelen şüphelinin adına havale geleceğini ifade ederek yaklaşık yarım saat şube içinde oyalandığını söyledi.



Aynı zamanda Türk Haber-Sen Bursa Şubesi Sekreteri olan Sütcü, eşinin soygunu gerçekleştiren kişiden havalenin gelip gelmediğini öğrenmek için kimlik istediğini belirterek, "Şüpheli kimlik vermemiş. Gişe görevlisinin 'Dışarı çıkar mısınız?' dedikten sonra da hırsız memur kapısını zorlayıp gişenin arkasına geçerek paraları gasp etmiş. Memur arkadaşımızı yere itelemiş." dedi.



Polis ekipleri, soygundan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.



#Bursa
#PTT şubesi
#Soygun
#Kemera
7 yıl önce