|

Bursaspor Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta?

Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile Galatasaray karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesinde iki takım son hazırlıklarını sürdürüyor. İşte karşılaşmadan son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:29 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 21:01 - 21/09/2017 Perşembe
IHA
Bursaspor Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta?
Bursaspor Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta?
Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?
Süper Lig'in 6. haftasının başlamasına az bir süre kala takımlar son hazırlıklarını sürdürüyor. Bursaspor ile Galatasaray arasındaki mücadele 24 Eylül Pazar günü saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşma öncesindeki son gelişmeleri sayfamızdan görebilirsiniz.
Galatasaray'da Bursa maçı hazırlıkları sürüyor
Galatasaray, Süper Lig 6. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 10’a 10 topa sahip olma çalışması yapan oyuncular, interval koşunun ardından iki gruba ayrıldı.
Bir grup savunma organizasyonları üzerinde dururken diğer grup hücum varyasyonları denedi. Antrenmanın ana bölümünde 11’e 11 çift kale maç yapıldı.

Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.
Bursaspor 2 bin 67 günlük hasreti dindirmek istiyor

Bursaspor, Süper Lig’in 6. haftasında karşılaşacağı Galatasaray’ı mağlup ederek, sarı-kırmızılılara karşı 2 bin 67 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor. Bugün itibariyle satışa sunulan maçın biletlerine taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, 40 bine yakın yeşil-beyazlı taraftarın stadyumda yer alması bekleniyor.Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’in 6. haftasında 24 Eylül Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Ligde ilk 5 haftada topladığı 9 puanla 7. sırada yer alan Timsah, 13 puanla liderlik koltuğunda oturan rakibi Galatasaray’ı en son 28 Ocak 2012 tarihinde Arjantinli yıldız Batalla’nın tek golü ile mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılı takıma karşı 2 bin 67 günlük galibiyet hasretini dindirmek isteyen yeşil-beyazlılar, kapalı gişe olması beklenen mücadelede sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.O kadrodan sadece Batalla varYeşil-beyazlıların Galatasaray’ı en son mağlup etmeyi başaran kadrosundan yalnızca takım kaptanı Pablo Martin Batalla mevcut kadroda yer alıyor. 5 yıl önce Bursaspor’a galibiyeti getiren golü de kaydeden Batalla, Fransız teknik adam Paul Le Guen’in pazar günkü maçta yine en büyük kozu olacak.14 maçtır yenemiyorBursaspor, Galatasaray ile oynadığı son 14 resmi maçta da galibiyet yüzü görmedi. Bu periyotta 9 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde eden Timsah, bu şanssızlığını da kırmak istiyor.Biletlere yoğun ilgi varBugün saat 10.00 itibariyle satışa sunulan Galatasaray maçı biletlerine Bursasporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. Kuzey Kale Arkası ve Maraton Alt Tribünü biletlerinin tükendiği bildirilirken, 25 bin kombine bilet sahibinin yanı sıra maç gününe kadar satılacak biletlerle 40 bine yakın taraftarın stadyumda yer alması bekleniyor.


#Bursaspor
#Galatasaray
#Süper Lig
#maç hangi kanalda
#maç saati
#6. hafta
7 yıl önce
default-profile-img