|

Bursaspor Göztepe maçı canlı izle-Canlı maç skoru

Bursaspor Göztepe maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor sahasında Göztepe'yi konuk ediyor. Maçın canlı skorunu ve son gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:50 - 17/11/2017 الجمعة
Güncelleme: 23:16 - 17/11/2017 الجمعة
Diğer
Bursaspor Göztepe canlı izle
Bursaspor Göztepe canlı izle
Bursaspor Göztepe
maçı
canlı
izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor ile Göztepe karşılaşıyor. Karşılaşmayı beIN Sports kanalından canlı olarak izleyebilir,
canlı maç skoru
nu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Mücadele saat 14.00'da başlayacak. işte
Bursaspor Göztepe
maçından tüm detaylar.
Bursaspor seriyi sürdürmek istiyor

Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Bursaspor, ligdeki 4 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Aynı puandaki rakibi ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda 8 eksik oyuncu bulunuyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’in 12. haftasında yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacak. Ligde son 4 maçtır kaybetmeyen ve iç sahada çıktığı 5 maçta 4 galibiyet elde eden Timsah, sarı-kırmızılı rakibini de mağlup ederek bu seriyi sürdürmek istiyor.


33. randevu

İki ekip, oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 33. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 32 karşılaşmanın 14’ünde Bursaspor sahadan galibiyet ile ayrılırken, 11 müsabakada ise İzmir ekibi 3 puana uzanmayı başardı. İki takım ligde en son 2003 yılında karşı karşıya gelirken, mücadeleyi yeşil-beyazlılar Okan Yılmaz’ın golüyle 1-0’lık galibiyet ile tamamlamıştı.

Bursaspor’da eksik çok

Ev sahibi ekip Bursaspor’da, Göztepe karşılaşması öncesi 8 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Onur Atasayar, Mikel Agu, Furkan Özçal, Bilal Kısa, Yusuf Erdoğan, Emre Taşdemir ve Sercan Yıldırım’ın yanı sıra Brezilyalı defans oyuncusu Titi ise cezası sebebiyle yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

Düdük Mete Kalkavan’da

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan.

#Bursaspor
#Göztepe
#Süper Lig
#canlı izle
#canlı skor
٪d سنوات قبل