|

Bursaspor, Stancu'yu renklerine bağladı! Bursaspor transfer haberleri

Bursaspor Gençlerbirliği'nden transfer edip 2.5 yıllığına renklerine bağladığı Stancu'yla resmi sözleşme imzaladı. Bursaspor transfer haberlerinden son gelişmeleri ve detayları sayfamızdan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:22 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:53 - 19/01/2017 Perşembe
DHA

Bursaspor Gençlerbirliği'nden transfer edip 2.5 yıllığına renklerine bağladığı Stancu'yla resmi sözleşme imzaladı.



Özlüce Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, "Bursasporda transfer bitmez.



Bursaspor her zaman taraftarına en saygın oyuncuları almak ister. Kariyeri yüksek oyuncuları almak ister. Transfer olsun diye transfer yapmaz. Ankaragücünden Onuru, Sloven milli takımında forma giyen Bobanı ve Stancuyu aldık. Stancunun üst düzey futbolunun yanı sıra karakteri bizim için önemliydi. Ankarada yaptığımız görüşmelerde Bursaspora gelmek için istekliydi.



Kendisiyle 2,5 yıllık anlaşma gerçekleştirdik. Bursaspora ve Türk sporuna önemli hizmetler verecektir. Yüksek hedeflerimizi gerçekleştirmede bize yardımcı olacaktır. Transferin Bursaspora hayırlı olmasını diliyorum. 1-2 transferimiz daha olabilir. Biz yarın gideriz ama Bursaspor kalıcı. İki transfer daha yapma düşüncemiz yok. İnşallah iki transferi de gerçekleştireceğiz" dedi.


Stancu transferin detaylarını anlatan Ademoğlu, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcava teşekkür ediyoruz. Bizi çok güzel ağırladı. Bursaspora oyuncu vermek ve almak çok güzel dedi. Bu transfer olmayacaktı. Bizim baskılarımızla yapıldı. Kendisi ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Yarım sezon için 500 bin Euro, diğer seneler için yıllık 900 bin Euro olarak anlaştık" diye konuştu.


STANCU: BURSASPORDA OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR MUTLULUK

İmza töreni öncesi konuşan Stancu, "Bursasporda olmak çok büyük bir mutluluk. Kariyerim için büyük adım attığımı düşünüyorum. Bursaspor büyük hedeflere oynayan bir takım. Her sezon 3üncü, 4üncü sıralara girmeye çalışıyor. Böyle bir kulübe gelmek büyük bir mutluluk. Bursasporun hedefinin büyük olması sorumluluğu da arttırıyor ama bu bende baskı oluşturmayacak. Daha çok başarma isteği oluşturacaktır. Bursaspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. Türkiyede oynadığım takımlarda Bursaspora karşı hep zor maçlar oynadık. Hep iyi kadrolar kuran ve her sezon en iyi oyuncuları getirmeye çalışan bir Bursaspor imajı var. Burası büyük bir kulüp. Şimdi bana düşen şey bu onuru yaşamak ve Bursaspora performans olarak büyük bir takım olmasının hakkını vermek. Biliyorum ki Bursaspor taraftarı futbolu çok seviyor. 20-30 bin seyircinin stada geldiği günler oluyor. İşler iyi gitmediği zaman tepkilerini de dile getiriyorlar. Bizim için güzel günler yakın" ifadelerini kullandı.


'MAÇ YAPMAK İÇİN ÇOK AÇIM'

Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdiğini ifade eden Stancu, "6.5 haftadır sakatlıkla boğuşmuştum. Şu anda maç yapmak için çok açım. Bugün de ilk defa takımla çalışacağım. Yüzde 100 değilim ama eminim ki bir hafta, 10 gün içinde fiziksel olarak maç oynamaya hazır olacağıma inanıyorum" dedi.


Hamza Hamzaoğlunun kendisini arayarak birlikte çalışmak istediğini söylediğini belirten Rumen oyuncu, "Hamza hocayı kişisel olarak tanımıyorum. Ligimizin bilinen hocalarından birisi. Galatasarayda da çalıştı. Burada da iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Telefonla konuştum ve beni defalarca izlediğini, benim gibi oyuncuyla çalışmak istediğini belirtti. Bu da bende buraya gelmem için mesafe katettirdi. Bursaspordan sadece Şamili tanıyorum, Ordusporda birlikte oynamıştık" dedi.


Resmi imzaların atılmasının ardından Stancu, 30 numaralı yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.




#Stancu
#Bursaspor
#Transfer
#Bursaspor transfer haberleri
7 yıl önce
default-profile-img