|

Ç. Rizespor Beşiktaş maçı canlı izle-Lig Tv canlı yayını

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Lig Tv canlı maç yayını izlemek isteyenler haberimizden yararlanabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 6. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşılaşacak. Mücadelenin en son gelişmelerini, maçtan dakikaları, istatistikleri ve Lig Tv canlı izleme ekranını buradan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:10 - 1/10/2016 Cumartesi
Diğer
Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı canlı izle

mek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş deplasmanda Rizespor ile karşılaşıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki beraberliğin ardından Lige konsantre olan Beşiktaş bu akşam Rize'de 3 puan arayacak. Karşılaşmayı Lig Tv'den canlı olarak izleme imkanınız bulunuyor. İşte Ç. Rizespor Beşiktaş maçından notlar.



mek için tıklayınız





Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.



Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.



Siyah-beyazlılar geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken, Çaykur Rizespor 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet elde etti.



Bu sezonki ilk deplasman maçında Atiker Konyaspor'la 2-2 berabere kalan Beşiktaş, ilk deplasman galibiyetini ise 2-0'lık skorla Akhisar Belediyespor karşısında kazandı. Çaykur Rizespor ise bu sezonki tek galibiyetini kendi sahasında Akhisar Belediyespor'u 1-0 yenerek aldı.



- Beşiktaş'ta 2 sakat futbolcu var


Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Gönül'ün sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in iki futbolcuyu da Rize deplasmanına götürmesi beklenmiyor.



Beşiktaş ile Çaykur Rizespor 33. randevuda


Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, ligde yarın 33. kez karşı karşıya gelecek.



İki ekip arasında geride kalan 32 lig maçından 19'unu Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.Beşiktaş rakip fileleri 54 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 32 gol attı.



Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, İstanbul'da 1-0, Rize'de de 2-1'lik skorlarla kazandı.



- Çaykur Rizespor 10 maçtır kazanamıyor


Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de 10 maçtır yenemiyor.



Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan yeşil-mavili ekip, daha sonraki 10 maçtan 6'sını yitirdi, 4'ünde berabere kaldı.



- Rize'deki maçlar


Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında Rize'de yapılan lig maçlarında galibiyet sayısında siyah-beyazlıların 3 farkla üstünlüğü bulunuyor.



Beşiktaş, deplasmanda 8 kez kazanırken, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 kez galip geldi. Rize'deki 2 maçta ise eşitlik bozulmadı, siyah-beyazlılar 20, yeşil-mavililer ise 18 gol attı.



Bu arada, 1987-1988 sezonunda Çaykur Rizespor'un cezası nedeniyle Rize'de oynanması gereken maç, Ankara'da yapılmış ve Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.



- Beşiktaş'a tarihi yenilgiyi tattırdı


Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında 2000-2001 sezonunda Rize'de yapılan lig maçında, siyah-beyazlı ekip tarihi bir hezimet yaşadı.



Sezonun 20. haftasında, 11 Şubat 2001'de yapılan karşılaşma siyah-beyazlı ekip açısından tarihe geçecek bir yenilgiye sahne oldu. Çaykur Rizespor, bu maçta güçlü rakibini 5-1 yendi. Bu sonuç Beşiktaş'ın, 59. yılını yaşayan lig tarihinde, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından en kötü ikinci mağlubiyeti olarak kayıtlara geçti.





#Beşiktaş
#Çaykur Rizespor
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı izle
#Lig Tv canlı
7 yıl önce
default-profile-img