|

CANLI İZLE - Bursaspor Galatasaray maçı CANLI - Bursa GS CANLI Takip

CANLI İZLE - Süper Lig'de 6.haftada Bursaspor Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri ve CANLI anlatım haberimizde sizlerle paylaştık. Lige iyi bir başlangıç yapan Aslan, timsahın konuğu olacak. İşte Bursaspor Galatasaray (Bursa GS) CANLI izleme bilgileri ve maçın an be an önemli pozisyonları...

Yeni Şafak
17:28 - 24/09/2017 Pazar
Güncelleme: 17:28 - 24/09/2017 Pazar
Diğer
Bursaspor Galatasaray maçı canlı izle...
Bursaspor Galatasaray maçı canlı izle...

CANLI İZLE- Bursaspor, Galatasaray ile 97.kez karşı karşıya geliyor. Yaptığı transferlerle takımın güçlendiren Igor Tudor'un öğrencileri, Bursaspor'u evinde yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Bursaspor Galatasaray maçı beIN SPORTS üzerinden canlı olarak izlenecek. Lig TV aboneliği olan futbolseverler Bursa GS maçı canlı izleyebilirler. Aboneliği olmayan haberimizde simülasyonla birlikte maçı canlı olarak takip edebilirler. Böylelikle maçın en önemli pozisyonlarını, gollerin dakikalarını, sarı kart, kırmızı kart ve topun bulunduğu bölgeleri an be an canlı olarak takip edebilirler.


Galatasaray'ın Bursaspor karşısındaki 21 kişilik kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:
  • Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.
Süper Lig’de Bursaspor Galatasaray maçında 97. randevu

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşmayla ligde 97. kez karşıya gelecek. Daha önce oynanan 96 mücadelede Galatasaray, sahadan 50 kez galibiyetle ayrılırken, Bursaspor ise 21 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda 167 kez rakip fileleri havalandırırken, Bursaspor ise 80 kez gol sevinci yaşadı.

Bursaspor kendi evinde üstün

Bursaspor, rakibi ile sahasında oynadığı 49 karşılaşmada 17-14 üstünlük sağladı. 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, konuk ekibin 55 golüne yeşil-beyazlılar, 47 gol ile karşılık verdi.


Bursaspor Galatasaray'ı 14 maçtır yenemiyor

Timsah, Galatasaray ile oynadığı son 14 resmi maçta da galibiyet yüzü görmedi. Sarı-kırmızılı rakibini en son 28 Ocak 2012 tarihinde Arjantinli yıldız Batalla’nın tek golü ile mağlup etmeyi başaran Bursaspor, bu periyotta çıktığı maçlarda 9 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde etti.

Düdük Fırat Aydınus’ta

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

Hafızlardan kolay kolay sillinmeyecek olan Bursaspor Galatasaray maçı:
Gözler Gomis'te olacak

Süper Lig'de çıktıkları 5 karşılaşmada ağları havalandıran Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçında da gol serisini sürdürmeye çalışacak.

İlk 5 haftada attığı 7 golle sarı-kırmızı takımın lige en hızlı başlangıç yapan ikinci oyuncusu konumunda bulunan Gomis, Bursaspor maçında 2 gol atması durumunda Saffet Sancaklı'nın gol sayısını egale edecek.

Saffet Sancaklı, Galatasaray formasıyla 1994-1995 sezonunda ilk 7 haftada 9 kez ağları havalandırmıştı.

Bursaspor’dan Galatasaray maçı biletlerine ilişkin açıklama

Bursaspor Kulübü, Galatasaray maçı için gelen yoğun talepler doğrultusunda kuzey ve güney tribünlerinin ilk üç sırası ile doğu ve batı tribünlerinin ikinci ve üçüncü sıralarının satışa açıldığını duyurdu.Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

#Süper Lig
#Galatasaray
#Bursapor
#Galatasaray Bursaspor canlı
#Bursa GS canlı
#Bursaspor Galatasaray canlı izle
#Canlı izle
6 yıl önce
default-profile-img