|

CANLI İZLE: Beşiktaş Başakşehir maçı canlı izle! BJK-Başakşehir canlı skor ekranı

Beşiktaş Başakşehir canlı anlatımı haberimizde. Beşiktaş, Galatasaray Fenerbahçe derbisinin berabere bitmesiyle puan farkının azalması için konuk ekip Başakşehir karşısında galip gelerek şampiyonluk yarışıdaki umutlarını arttırmak istiyor. İşte Beşiktaş (BJK) Başakşehir canlı anlatım, canlı skor...

Yeni Şafak
20:06 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:08 - 23/10/2017 Pazartesi
AA
Beşiktaş Başakşehir canlı anlatımı haberimizde.
Beşiktaş Başakşehir canlı anlatımı haberimizde.

CANLI İZLE: Beşiktaş - Başakşehir maçı canlı izlemek fırsatı olmayan futbolseveler maçı canlı olarak yenisafak.com/spor sayfasından takip edebilirler. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Liginde 3'te 3 yaptı ve oynadığı futbolla dünya gündemine oturdu. Beşiktaş bu akşam Başakşehir karşısında galip gelerek Süper Lig'de de çıkış yakalayarak

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR CANLI:



BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇINA HAZIR

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında yarın Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlılar, pas, 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyunun ardından taktik uygulamalar üzerinde durdu. Daha sonra çift kale maç oynayan oyuncular, son bölümde şut çalışması yaptı.

Siyah-beyazlı oyuncular, idmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Beşiktaş Medipol Başakşehir ile 19. randevuda

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, turuncu-lacivertli ekip ile ligde 18. kez mücadele edecek.

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, yarın 20.00’de Vodafone Park’ta Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 8 haftada siyah-beyazlılar, 4 galibiyet, 2 beraberlik 2 mağlubiyet alarak 6. sırada bulunurken, Medipol Başakşehir ise 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 4. sırada yer alıyor.


Ligdeki eşitlik

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, Süper Lig’de 19. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 18 karşılaşmada iki taraf da 4 galibiyet alırken, 10 mücadelen de kazanan çıkmadı.

Vodafone Park faktörü

31 maçtır Vodafone Park’ta yenilmeyen Beşiktaş bu seriyi devam ettirmeyi hedefliyor. Sahasında 26 galibiyet ve 5 beraberlik alan siyah-beyazlılar, ligde iç sahada oynadığı son 24 maçta da rakiplerine galibiyet yaşatmadı. Kartal, sahasında oynadığı son 24 lig karşılaşmasında 19 galibiyet ve 5 beraberlik çıkardı.

Cenk Tosun farkı

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun’un Medipol Başakşehir maçında da sahnede olması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Monaco mücadelesinde 2 gol atarak takımı sırtlayan Tosun paşa bu mücadelede de gollerine devam etmesi beklentiler arasında. Cenk, bu sezon siyah-beyazlı forma ile çıktığı 11 maçta 7 kez rakip fileleri havalandırdı.


Kartal’da tek eksik

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Monaco’yu deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige moralli dönen Beşiktaş’ta sakat oyuncu bulunmazken, Gençlerbirliği mücadelesinde kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Babel kadroda yer alamayacak. Siyah-beyazlı takımda Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarında Medel’in bir antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktığı bilinirken, oyuncunun Teknik Direktör Şenol Güneş’in kararı doğrultusunda 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Öte yandan 2 maç ceza alan Babel’in kadroda yer almayacağı Medipol Başakşehir mücadelesinde Şilili oyuncu Medel, sarı kart ceza sınırında deneyimli oyuncu sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ MORAL PEŞİNDE

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında yarın Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Süper Lig'in son 3 haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak toplam 8 puan kaybeden ve zirvenin uzağına düşen son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşısında ligdeki kötü gidişine son vermeye çalışacak.

Babel cezalı

Hafta içinde deplasmanda Fransa temsilcisi Monaco'yu 2-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan siyah-beyazlı ekip, Medipol Başakşehir maçına sezonun formda ismi Ryan Babel'den yoksun çıkacak.

Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna giren ve hemen ardından kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Hollandalı oyuncu, Vodafone Park'taki mücadelede görev yapamayacak.

3 oyuncu ceza sınırda

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Caner Erkin, Dusko Tosic ve Gary Medel'in üçer sarı kartı var. Bu oyuncular yarınki karşılaşmada da sarı kart görmeleri halinde, ligin 10. haftasında oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Evinde yenilgiyi unuttu

Beşiktaş, Süper Lig'de iç saha maçlarında uzun süredir yenilmiyor.

Siyah-beyazlı ekip, evinde yaptığı son 31 lig maçında mağlup olmadı. Süper Lig'de evindeki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak alan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 31 iç saha mücadelesinde rakiplerine galibiyet şansı vermedi.

Beşiktaş, 6'sı Başakşehir Fatih Terim Stadı, biri Atatürk Olimpiyat Stadı, 24'ü de Vodafone Park'ta olmak üzere evindeki son 31 maçta 26 galibiyet ve 5 beraberlikle 83 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 78 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 23 gol yedi.



#Beşiktaş
#Futbol
#Medipol Başakşehir
#SÜPER LİG
#SÜPERLİG
7 yıl önce