|

Canlı skor: Beşiktaş Leipzig canlı skoru ve canlı maç sonucu

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda bu akşam Almanya temsilcisi RB Leipzig ile Beşiktaş bu akşam karşı karşıya geliyor. Yeni Şafak canlı skor sayfası ile Beşiktaş Leipzig maçına ait tüm verileri görebilir, maça ait istatistikleri derleyebilir ve maçın canlı skorunu takip edebilirsiniz. Maçın ardından ise canlı maç sonucunu Yeni Şafak ile takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
15:20 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 15:23 - 26/09/2017 Salı
Diğer
Beşiktaş Leipzig maçını canlı skor uygulaması ile takip edebilirsiniz.
Beşiktaş Leipzig maçını canlı skor uygulaması ile takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Leipzig maçı canlı skor takibini haberimiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, bu akşam Leipzig ile karşılaşıyor. Maç ise TRT 1 ekranlarından canlı izlenecek. Sizler de Beşiktaş Leipzig maçı canlı skorunu takip edebilir ve canlı maç sonuçlarını görebilirsiniz.

İstatistikler

Beşiktaş ve RB Leipzig tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Alman takımlarıyla karşılaştığı dört maçta da galip gelemedi (1B 3M) ve bu maçların hiçbirinde rakiplerine gol atamadı.

Hiçbir Alman takımı, Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarına deplasmanda mağlup olmadı (5G 3B).

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son altı maçı kazanamadı (3B 3M). Bu, Kara Kartallar'ın turnuvadaki en uzun galibiyetsiz iç saha serisi. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki son galibiyetini Kasım 2007'de Marsilya karşısında elde etmişti (2-1).

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde, geçen sezon da dahil olmak üzere, son yedi maçın sadece birini kaybetti (2G 4B).

Beşiktaş bu maçı kazanırsa, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne ilk iki maçını kazanarak başlamış olacak.

Beşiktaş tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçını kazandı ve gruplarda ilk kez bir haftayı lider tamamladı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde son sekiz maçında kalesini gole kapatamadı.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 22 maçın 21'inde rakiplerine gol attı.

Beşiktaş tarihinde yedinci kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele ediyor. Siyah beyazlı ekip ayrıca tarihinde ilk kez arka arkaya iki sezon grup aşamasında yer alıyor.

Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında, Benfica'nın ardından (69) en fazla ikili mücadele kazanan ikinci takım (64).

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında CSKA Moskova'nın ardından (44) en fazla uzaklaştırma yapan ikinci takım (36).

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında sadece üç takım Beşiktaş'tan (3) daha fazla gol atabildi: Chelsea (6), PSG (5), Manchester City (4).

RB Leipzig, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi grup aşamasında boy gösteriyor. Leipzig bunu başaran 12. farklı Alman takımı oldu.

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 11 golün altısına direkt katkıda bulundu (üç gol, üç asist).

Anderson Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği son altı maçta dört gol attı, bu gollerin üçünü oyuna sonradan girdiği maçlarda kaydetti.

RB Leipzig forveti Timo Werner, ilk haftada oynanan Monaco maçında isabetli şut atamadı; ancak ilk hafta maçlarında turnuvanın en fazla ofsayta düşen oyuncusu oldu (5).

Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde teknik direktör olarak çıktığı 13 maçın sadece ikisini kaybetti (3G 8B).

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son beş golün üçü, maçların 83. dakikalarından sonra geldi.

#Beşiktaş
#Leipzig
#Canlı skor
7 yıl önce