|

Canlı skor! Fenerbahçe Trabzonspor canlı skor ve canlı maç anlatımı

Canlı skor uygulamasıyla birlikte bugün oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçını yakından takip edebilirsiniz. Süper Lig’in iki zorlu takımı karşı karşıya geliyor. Sizler de bu önemli maçı canlı skor uygulamasıyla birlikte takip edebilir ve canlı maç anlatımına da ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
10:52 - 20/08/2017 الأحد
Güncelleme: 11:10 - 20/08/2017 الأحد
Diğer
Fenerbahçe Trabzonspor maçını canlı skor ile takip edebilirsiniz.
Fenerbahçe Trabzonspor maçını canlı skor ile takip edebilirsiniz.
Canlı skor
uygulaması şimdi yayında. Süper Lig’in başlamasıyla birlikte canlı skor uygulamasına da ilgi her geçen gün artıyor. Trabzonspor, zorlandığı Fenerbahçe deplasmanına çıkıyor. Hazırlıklarını tamamlayan ve yeni oyuncularla kadrolarını güçlendiren takımlar bugün kıyasıya mücadele edecek. Maça ait her şey ise canlı skor uygulaması ile takip edilecek. Sizler de Fenerbahçe Trabzonspor maçını
canlı skor
ile takip etmek ve
canlı maç
anlatımı ile ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.
Fenerbahçe ile Trabzonspor bu akşam saat 21.45'te karşı karşıya gelecek.


Fenerbahçe, Trabzonspor maçına hazır

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı bildirildi. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı kaydedildi. Çift kale maçla devam eden antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandığı aktarıldı.

İdmanın bir bölümünü sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlardan Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat ile yönetim kurulu üyesi Barış Aydil'in de izlediği belirtildi.

Sakatlıkları süren Jose Fernandao ve Mehmet Ekici'nin, takımdan ayrı özel programlar dahilinde çalıştığı vurgulandı.

Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerin, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdiği kaydedildi.

#Fenerbahçe
#Trabzonspor
#Canlı skor
٪d سنوات قبل