|

Çaykur Rizespor: 0 Beşiktaş: 1 maçı özeti izle! Geniş özet

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı özeti ve gollerini izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Rizespor ile Beşiktaş karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlandı. Bu karşılaşmanın geniş özetini, gollerini ve maçın kaç kaç bittiğini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:03 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:04 - 1/10/2016 Cumartesi
AA
Çaykur Rizespor Beşiktaş

maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş deplasmanda Rizespor ile karşılaştı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ilk 11'de yeniden rotasyona gitti. Rizespor Beşiktaş maçından son gelişmeleri, geniş özeti, golleri ve maçın kaç kaç bittiğini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz.



mek için tıklayınız



Maç sonucu: Çaykur Rizespor: 0 - Beşiktaş: 1





Maçtan notlar


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynanan maçın ilk 11'ine göre 4 oyuncu değişikliğine gitti.



Dinamo Kiev maçında 11'de yer alan Talisca sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma, Aboubakar ve Adriano'yu yedek kulübesinde oturttu.



Siyah-beyazlılarda bu futbolcuların yerine Necip Uysal, Ömer Şişmanoğlu, Olcan Şahan ve Cenk Tosun, 11'de forma giyme şansı buldu.



Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Talisca'nın yanı sıra Gökhan Gönül, Gökhan İnler ve Oğuzhan Özyakup, Rize deplasmanında yer almadı.



- Kale yine Fabricio'nun



Beşiktaş'ın kalesinde son maçlarda olduğu gibi Fabricio Agosto Ramirez görev aldı.



Benfica maçında ilk 11'de şans bulan Tolga Zengin, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Dinamo Kiev maçının ardından Rize deplasmanında da kalede yer almadı.



- Necip Uysal kaptan olarak döndü


Siyah-beyazlı ekipte Necip Uysal, 5 maç sonra 11'e kaptan olarak döndü.



Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören ve Kardemir Karabükspor karşılaşmasında cezası nedeniyle oynamayan Necip, Benfica, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Dinoma Kiev maçlarından sonra Rize'de forma hasretini sonlandırdı.



Ligde en son Galatasaray ile oynanılan derbi maçta ilk 11'de forma giyen ardından Dinamo Kiev maçında ise yedek kulübesinde oturan Olcay Şahan da formasına kavuşan bir başka isim oldu.







- Ömer, 2 hafta sonra


Beşiktaş'ta Ömer Şişmanoğlu, ligde 2 hafta aradan sonra ilk 11'de görev yaptı.



En son ligin 3. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında sahaya çıkan ve bir gol kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, Çaykur Rizespor maçında sağ kanatta görev yaptı.



- Çaykur Rizespor'da 2 değişiklik


Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, geçen hafta 2-1 mağlup oldukları Kayserispor maçının 11'ine göre 2 değişiklik yaptı.



Yeşil-mavili takımda Robin Yalçın'ın yerine Ahmet İlhan Özek, Atiemwen'in yerine ise Oğulcan Çağlayan ilk 11'de forma giydi.



- Darbe şehitleri unutulmadı


Çaykur Rizespor Kulübü tarafından ilk kez hazırlanan maç günü kitapçığında 15 Temmuz şehitleri unutulmadı. Kitapçıkta, darbe girişimi sırasında şehit olan 12 Rizeli vatandaşın fotoğrafları ve isimleri yer aldı.



Kitapçıkta, "Tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz." ifadesine de yer verildi.







- Beşiktaş taraftarı yalnız bırakmadı


Beşiktaş taraftarı, Rize'de oynanan karşılaşmada kendilerine ayrılan misafir tribünün tamamını doldurdu. Kale arkasında yaklaşık bin 300 kadar siyah-beyazlı taraftar, takımlarını Rize deplasmanında yalnız bırakmadı.



Çaykur Rizespor taraftarları ise maça fazla ilgili göstermedi. Yaklaşık 4 bin dolayında yeşil-mavili taraftar, maçı izlerken tribünde geniş boşluklar gözlendi.



Çaykur Rizesporlu futbolcular Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Her gün 10 bin adım' yazılı pankart ile sahaya çıktı.



- Orman ve Kalkavan birlikte izledi


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ile birlikte karşılaşmayı protokol tribünden izledi.



Orman, maç öncesi de Artvin Hopaspor Kulübünü ziyaret ederek başkan Nedim Koyuncu ile görüştü.




Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı özeti ve gollerini izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Rizespor ile Beşiktaş karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlandı. Bu karşılaşmanın geniş özetini, gollerini ve maçın kaç kaç bittiğini haberimizden öğrenebilirsiniz.


#Beşiktaş
#Çaykur Rizespor
#Spor Toto Süper Lig
#Maç özeti
#Maç golleri
7 yıl önce
default-profile-img