|

Cenk Ergün’den son dakika Igor Tudor açıklaması! Tudor gönderiliyor mu?

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nden elenmesinin ardından Sportif Direktör Cenk Ergün’den son dakika açıklamaları geldi. Igor Tudor’un geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan sarı kırmızı yönetici, transfer müjdesi de verdi.

Yeni Şafak
13:43 - 22/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:45 - 22/07/2017 Cumartesi
Diğer
Cenk Ergün’den son dakika Igor Tudor açıklaması
Cenk Ergün’den son dakika Igor Tudor açıklaması

Cenk Ergün’den son dakika Igor Tudor açıklaması geldi. Alınan kötü sonuçların ardından takımdaki geleceği tartışılan Igor Tudor için Sportif Direktör Cenk Ergün’den son dakika açıklamaları geldi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, östersunds maçının tramvasını atlatmak zorunda olduklarını belirtirken projelerini gerçekleştirmek için transfer çalışmalarını devam ettiklerini ifade etti.

İşte Cenk Ergün'ün açıklamalarından öne çıkanlar;

"Bütün taraftarlardan ve camiadan özür diliyoruz. İçimiz kan ağladı. Ciddi bir değişim içerisindeyiz. Kalan 3 haftada en iyi şekilde hazırlanmamız lazım. Şampiyon olacağız, başka yolu yok. Elenmemize, mazeretlerimiz çok. Birçok sebep var. Ama tabii mazeretlerin arkasına sığınamayız. Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımızla birlikte güçlü ve Galatasaray adına yakışan bir takım izleteceğimizi düşünüyorum. Tudor ile devam ediyoruz. Bu ağır elenmenin yansımaları olacaktır ancak biz inandığımız projelerimize devam edeceğiz."

Fernando, Imbula, Fehouli, Denayer...

"Henüz gerçekleştiremediğimiz transferler ve yollayacağımız arkadaşlarımız var. Ondan sonra daha iyi değerlendirebiliriz. Tudor için o zaman daha değerlendirilebilir bir ortam oluşacaktır. Umarım Tudor da, o ortama yakışacak performans sergiler. Tudor'a istediği takımı kuralım ki, kendisi başarısını gösterebilirsin. Umarım transferler kısa sürede tamamlanır. Transfer politikamızda bir değişiklik yok. Birçok isimle görüşüyoruz zaten bu isimlerin çoğu basına yansıdı. Denayer de gündemimizde olan oyunculardan biri. Taraftar tarafından takıma ciddi bir destek var. Kombine sayıları ortada. Onlara kendimizi affettireceğiz."

Cenk Ergün, Bein Sports muhabirinin Feghouli, Imbula ve Fernando transferleriyle ilgili "Bu transferlerde sona geldiğiniz söyleniyor" şeklindeki soruya söylediğiniz isimlerle görüşüyoruz, inanıyorum yakın zamanda güzel sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı

#Cenk Ergün
#Igor Tudor
#Galatasaray
7 yıl önce
default-profile-img