|

Cuma mesajları 2017! Güzel Cuma mesajları! Resimli Cuma mesajları-Foto Galeri haber

18 Ağustos Cuma günü sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel ve resimli Cuma mesajlarını foto galeri halinde sizler için derledik. Birbirinden güzel resimli Cuma mesajlarını online programlar sayesinde çok kişiye ulaştırabilir ve onlardan da dua isteyebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en seçkin Cuma mesajları.

Yeni Şafak
10:43 - 18/08/2017 Cuma
Güncelleme: 17:39 - 26/10/2017 Perşembe
Diğer
Cuma mesajları 2017
Cuma mesajları 2017
günleri Müslümanlar için büyük önem taşıyan günlerden biridir. Camilerin dolup taştığı, ibadetlerin yapıldığı, duaların edildiği ve duaların istenildiği bir gün. Müslüman alemi bu özel günde sevdiklerine dua eder ve sevdiklerinden dua isterler.
Dua
istemenin ise birçok yöntemi bulunuyor. Bunların en başında ise
Cuma mesajları
yer alıyor. Göndereceğiniz güzel bir
mesaj
la iyi dilek temennilerinde bulunabilir ve sevdiklerinizden de dua isteyebilirsiniz. İşte sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bizim tarafımızdan seçilmiş
resimli Cuma mesajları
.
Cuma mesajları - 18 Ağustos 2017

-Rabbim nefsimize ‘celaliyle', kalbimize ‘cemaliyle', hayatımıza ‘hikmetiyle', hatalarımıza ‘rahmetiyle', mahşerde ‘Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı cumalar.

– Kalbinizden gecen tüm dua'lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar… Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar…

– Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin.

– Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

– Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder. Hayırlı cumalar…


- İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.

- Mahiyetimiz duâ olmalı Evvelâ ellerden önce yürekler açılmalı. Hayırlı Nurlu Cumalar.

- Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.

- Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

- İnsanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kainatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Cumanız Mübarek olsun.

- Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin! Eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz.(Ali İmran) Hayırlı Cumalar.

- Allah'ım! Bu mübarek Cuma günü hürmetine, bizi sevdiğin kullar arasına kat, bizi çok sabreden, çok şükreden kullarından eyle. Seni çok analım ömrümüz seviğin ve razı olacağın işlerle (amellerle) geçsin. Sıhhat ve afiyet daim eyle. Sevdiklerimizi bize bağışla. Amin! Hayırlı Cumalar.


#Cuma
#Cuma mesajları
#Resimli Cuma mesajları
7 yıl önce