|

Denizli'de FETÖ/PDY operasyonu! Denizl haberleri

Denizli haberleri - FETÖ/PDY'nin il yapılanması ve finans kaynaklarına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde aralarında iş adamlarının da bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı

Yeni Şafak
15:25 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:26 - 26/10/2016 Çarşamba
Diğer

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) il yapılanması ve finans kaynaklarına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde yapılan 3. dalga operasyonunda aralarında iş adamlarının da bulunduğu 45 kişi yakalandı.



Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin il yapılanması ve finans kaynaklarına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı adreslere eş zamanlı operasyon yaptı.



Operasyonda, aralarında iş adamlarının da bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.



Haberleşmek için kriptolu mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları belirtilen zanlıların ev ve iş yerlerinde aramaların devam ettiği bildirildi.



Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürüldü.



Operasyonun, il yapılanması ve finans kaynaklarına yönelik üçüncü dalga operasyon olduğu öğrenilirken, birinci dalga operasyonda içinde eski Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'le birlikte 19, ikinci dalga operasyonunda ise 15 kişi tutuklanmıştı.



#FETÖ
#Gözaltı
#İşadamı
7 yıl önce